|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
BMW 530d touring (E39) |
Autor |
Wiadomość |
kub
Mitsumaniak

Auto: BMW E39
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-06-2012, 08:44 BMW 530d touring (E39)
|
|
|
Witam!
Z moim galantem się tak nie afiszowałem, ale co tam. Może uda mi się nawet jakieś zdjęcia załączyć.
Historia tego auta jest zupełnie świeża, bo kupiłem je dopiero wczoraj...ale w sumie nie do końca o tym chciałem pisać. Jak nie zabraknie zapału, to opiszę je w późniejszych postach.
OTÓŻ - w moim mniemaniu mitsumaniakiem się jest bez względu na auto, które się aktualnie prowadzi. Chodzi mi o to, że nie chcę rezygnować z tej świetnej obecnej tutaj społeczności. Wiele razy otrzymałem tutaj rady, które BARDZO pomogły mi zaoszczędzić trochę pieniędzy i - co niemniej ważne - również i czasu. Tak samo w przypadku wyboru mojego pierwszego mitsubishi wiele osób pisało do mnie PW ze swoimi opiniami. Krótko mówiąc - od pierwszego dnia na forum poczułem się jak u siebie! Dlatego właśnie będę być może wpadał betą na wielkopolskie spoty, odwiedzał forum i być może nawet coś pisał (mam w rodzinie jeszcze dwa mitsubishi). Bo nie chcę rezygnować z tego świetnego klimatu, który tutaj na mitsumaniakach panuje, za co wszystkim czytającym ten temat mitsumaniakom DZIĘKUJĘ! |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23634 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 10-06-2012, 09:13
|
|
|
Fajnie a o BeeMce nic nie napisał |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
kubus
Mitsumaniak
Auto: Ex - Galant ; S-Max
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Lis 2011 Posty: 217 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 10-06-2012, 11:30
|
|
|
Aaa jednak 5 Dawaj foty , no chyba ze na Polan bedziesz |
_________________ KMM 02797
 |
|
|
|
 |
kub
Mitsumaniak

Auto: BMW E39
|
Wysłany: 10-06-2012, 14:48
|
|
|
Kuba, foty będą, jak poproszę kumpla o kilka w lepszej jakości niż telefonicznej. No i jak nauczę się je wrzucać na forum:) A na Polan jak najbardziej będzie się pojawiać! |
|
|
|
 |
|
|