Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
BMW 530d touring (E39)
Autor Wiadomość
kub 
Mitsumaniak

Auto: BMW E39
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-06-2012, 08:44   BMW 530d touring (E39)

Witam!
Z moim galantem się tak nie afiszowałem, ale co tam. Może uda mi się nawet jakieś zdjęcia załączyć.
Historia tego auta jest zupełnie świeża, bo kupiłem je dopiero wczoraj...ale w sumie nie do końca o tym chciałem pisać. Jak nie zabraknie zapału, to opiszę je w późniejszych postach.
OTÓŻ - w moim mniemaniu mitsumaniakiem się jest bez względu na auto, które się aktualnie prowadzi. Chodzi mi o to, że nie chcę rezygnować z tej świetnej obecnej tutaj społeczności. Wiele razy otrzymałem tutaj rady, które BARDZO pomogły mi zaoszczędzić trochę pieniędzy i - co niemniej ważne - również i czasu. Tak samo w przypadku wyboru mojego pierwszego mitsubishi wiele osób pisało do mnie PW ze swoimi opiniami. Krótko mówiąc - od pierwszego dnia na forum poczułem się jak u siebie! Dlatego właśnie będę być może wpadał betą na wielkopolskie spoty, odwiedzał forum i być może nawet coś pisał (mam w rodzinie jeszcze dwa mitsubishi). Bo nie chcę rezygnować z tego świetnego klimatu, który tutaj na mitsumaniakach panuje, za co wszystkim czytającym ten temat mitsumaniakom DZIĘKUJĘ!

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 10-06-2012, 09:13   

Fajnie a o BeeMce nic nie napisał :P :thumbright:
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

kubus 
Mitsumaniak

Auto: Ex - Galant ; S-Max
Wysłany: 10-06-2012, 11:30   

Aaa jednak 5 :D Dawaj foty , no chyba ze na Polan bedziesz :D

kub 
Mitsumaniak

Auto: BMW E39
Wysłany: 10-06-2012, 14:48   

Kuba, foty będą, jak poproszę kumpla o kilka w lepszej jakości niż telefonicznej. No i jak nauczę się je wrzucać na forum:) A na Polan jak najbardziej będzie się pojawiać! :)

Odpowiedz do tematu