|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,5V6, 1997r, kombi, Łęknica |
Autor |
Wiadomość |
emefe
Mitsumaniak 02152/KMM

Auto: Van Niemitsubiszi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-09-2010, 14:58 [EAx 97-04] Galant 2,5V6, 1997r, kombi, Łęknica
|
|
|
http://otomoto.pl/mitsubi...-C15402205.html

Kod: | Cena (brutto):
5 350 PLN / 1 347 EUR (do negocjacji)
Finanse:
OtoKredyt: miesięczna rata na to auto już od 142 zł + OC Gratis
Kalkulator OC AC 12 firm - porównaj i kup tanio online lub przez telefon
Kategoria:
Kombi
Informacje:
Wersja: VI, Rok produkcji: 1997, Data rejestracji: 10/1997, Przegląd: 06/2012, 235 000 km, Skrzynia biegów: automatyczna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm³, benzyna, niebieski-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, blokada skrzyni biegów, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgłowe, bagażnik na dach
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
PIEKNY GALANT NA SPRZEDAZ Z NIEZWYKLEJ WERSJI ! JEST TO KOMBI Z SILNIKIEM 2.5 V6 I AUTOMATYCZNA SKRZYNIA BIEGOW. WYPOSAŻENIE TEGO AUTA JEST LEPSZE NIZ NIEKTORYCH AUT Z 2008ROKU,POSIADA WSZYSTKO/ZACZYNAJAC OD PIEKNIE PREZENTUJACEJ SIE BANANOWE SKORZANEJ TAPICERKI KTORA POKRYTE SA FOTELE BOCZKI DRZWI PODLOKIETNIK ORAZ JASNY DYWAN NA PODLODZE TO WSZYSTKO WRAZ Z DREWNIANYM PULPITEM I DREWNIANYM PANELEM OD RADIA PREZENTUJE SIE BARDZO EKSKLUZYWNIE. PRZEDNIE FOTELE SA REGULOWANE ELEKTRYCZNIE, FOTELE Z PRZODU SA ROWNIEZ PODGRZEWANE, AUTO MA SKORZANE MIESZKI, POTEZNY SZYBERDACH KTORY PO OTWORZENIU ROZJASNIA CALE AUTO WRAZ Z TYLEM, KLIMATRONIKA KTORY JEST SPRAWNY, CENTRALNY ZAMEK Z PILOTA WRAZ Z KOMPLETEM KLUCZYKOW, ALUFELGI 15 Z LADNYMI OPONAMI LETNIMI ++++ OPONY ZIMOWE W SUPER STANIE NA FELGACH STALOWYCH, UWAGA!!!!!!
AUTO POCHODZI OD PIERWSZEGO WLASCICIELA! STARSZY CZLOWIEK KTORY KUPIL TO AUTO W 1997ROKU W SALONIE MITSUBISHI I W TYM SALONIE SERWISOWAL TO AUTO DO 2010ROKU.
LAKIER ORGINALNY! NIE MA MOWY O ZADNYM WYPADKU ANI NAWET STLUCZCE,NIC NIGDY NIE BYLO MALOWANE PONOWNIE! TAK JAK W 1997R AUTO WYJECHALO TAK TEZ STOI DZIS. SAMOCHÓD BYL GARAZOWANY CO PRZEZ TYLE LAT DAJE MNOSTWO PLUSOW,SRODEK AUTA JEST ZADBANY I CZYSTY A NIE BYL W POLSCE NAWET ODKURZANY . TAK JAK AUTO PRZYJECHALO TAK TEZ SPRZEDAJE,MA WAZNE TABLICE I MOZNA NIM JEZDZIC NA KOLACH. KSIAZKA SERWISOWA PROWADZONA DO SAMEGO KONCA,AUTO MA DUZO NOWYCH CZESCI.
KOLEJNA WYMIANA ROZRZADU PRZY 275 000KM WSZYSTKO OPISANE W KSIAZCE! CZYLI MOZNA JESZCZE 40TYSIECY JEZDZIC.
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska , Łęknica (woj. lubuskie),
tel.: +48 888 974 878 |
Tak sobie patrzyłem ostatnio. Jeśli rzeczywiście niebity i książka prowadzona do końca to nic tylko kupować. |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 29-09-2010, 20:35, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 29-09-2010, 20:26
|
|
|
emefe, a co z twoim SE? Pamiętam, że byłeś w Gdyni 10 kwietnia
tomek84 napisał/a: | mam wrażenie, że to samochód z Czapli |
Ja też.
Z tych zdjęć ciężko coś powiedzieć. Fajna cegła na konsoli środkowej |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
mackbeth
Mitsumaniak

Auto: JK04 M9R 2.0dCI
Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Lip 2010 Posty: 686 Skąd: Wrocław/Łęknica
|
Wysłany: 30-09-2010, 07:09
|
|
|
Z Czapli, widziałem je tuż po przywiezieniu z Niemiec jak kupowałem swojego, ale się niestety nie przyjrzałem dokładnie. Tylko pobieżnie rzuciłem okiem i nic dramatycznego nie było widać... oprócz oczywiście tylnych nadkoli. Ze zdjęć widać że zderzak z tyłu wygięty po montażu haka.. |
_________________ 三菱 ギャラント様式 スポーツエディション
 |
|
|
|
 |
emefe
Mitsumaniak 02152/KMM

Auto: Van Niemitsubiszi
|
Wysłany: 30-09-2010, 22:34
|
|
|
fj_mike napisał/a: | emefe, a co z twoim SE? Pamiętam, że byłeś w Gdyni 10 kwietnia
|
Ano byłem tego pamiętnego dnia. Jeżdze sobie SE i jestem bardzo zadowolony, tylko ciągle nie dorobiłem sie sesji zdjęciowej, która mógłbym sie pochwalić. Ale autko JEST.
A ten który opisałem w temacie przynajmniej z opisu wygląda na super-okazje...moze komus się przyda... |
|
|
|
 |
|
|