Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] 3x Galanty 2,5V6 kombi, 1997r, 1998r - Gliwice
Autor Wiadomość
domenico 
Nowy Forumowicz
domenico

Auto: brak
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-09-2010, 10:54   [EAx 97-04] 3x Galanty 2,5V6 kombi, 1997r, 1998r - Gliwice

Witam!
Jestem nowym użytkownikiem i chciałbym zakupić Gala. Chciał Was poprosić o opinie na temat 3 aut sprzedawcy z Gliwic o którym b.dużo już poczytałem.

1. http://moto.allegro.pl/mi...1245222556.html

Kod:
Dane   
Cena     8 600,00 zł
Do końca    10 dni

Sprzedający    auto-raj (1) 

Więcej informacji
Lokalizacja    gliwice

Cena Kup Teraz 8 600,00 zł

Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100):    1997
Przebieg (km):    160000
Pojemność silnika (cm3):    2500
Moc silnika (KM):    163
Skrzynia biegów:    Automatyczna
Rodzaj paliwa:    Benzyna
        Typ:    Kombi
Liczba drzwi:    4/5
Kolor:    Bordowy
Stan:    Używany
Uszkodzony:    Nie

Wyposażenie    ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Tempomat, Lakier metallic, Hak, Alufelgi, Immobilizer
Informacje dodatkowe    Bezwypadkowy

Opis   
Do zaoferowania mam samochód osobowy Mitsubishi Galant , rok 1997.
poj. 2,5l, silnik V6.
Kolor bordowy.
Stan bardzo dobry.
Bezwypadkowy.
Udokumentowany przebieg.
Dodatkowy komplet kół z oponami zimowymi.
Wszelkie informacje tel.  880 000 969
nie odpowiadam na maile!

2. http://moto.allegro.pl/mi...1243063022.html

Kod:
Cena     8 300,00 zł
Do końca    9 dni

Więcej informacji
Lokalizacja    gliwice
Cena Kup Teraz 8 300,00 zł

Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100):    1997
Przebieg (km):    175000
Skrzynia biegów:    Automatyczna
Kolor:    Zielony

Wyposażenie    ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Szyberdach, Tempomat, Lakier metallic, Alufelgi, Immobilizer

Opis   
Do zaoferowania mam samochód osobowy Mitsubishi Galant , rok 1997.
Pierwsza rejestracja 1998r.
poj. 2,5l, silnik V6.
Kolor zielono-niebieski.
Panoramiczny szyberdach, czujniki cofania

3. http://moto.allegro.pl/mi...1243063063.html

Kod:
Cena     9 300,00 zł
Zadaj pytanie Sprzedającemu
Pokaż inne przedmioty Sprzedającego
    Ograniczenie dla Użytkowników
bez pełnej aktywacji konta
Więcej informacji
Lokalizacja    gliwice
Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100):    1998
Przebieg (km):    168000
Skrzynia biegów:    Manualna
Kolor:    Zielony

Wyposażenie    ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Tempomat, Lakier metallic, Alufelgi, Immobilizer

Opis   
Do zaoferowania mam samochód osobowy Mitsubishi Galant , rok 1998.
poj. 2,5l, silnik V6.
Stan bardzo dobry.

Z góry dzięki za trafne spostrzeżenia.
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 27-09-2010, 20:19, w całości zmieniany 2 razy  

badmdfk 
Mitsumaniak
dnb forever

Auto: A4/B6 1.8t s-line,Colt CZ3 1.3
Wysłany: 27-09-2010, 13:15   

Gość znany kilku już kupiło od niego. Bardzo miły facet, ale jak zwykle wszystko wysprzątane radio, głośniki. Sam u niego byłem jak szukałem dla siebie gala, konkretny gość. Nr1 i 2 fajne, szkoda tylko, że to nie automat z tiptronikiem, co do nr 3 nie wiem może się mylę, ale spójrz na komorę silnika, prawa strona czyściutka, a lewa zasyfiona trochę choć to wcale o niczym nie świadczy, gość ma dobre ceny więc zawsze coś będzie do robory, zwróć uwagę na nadkola z tyłu, tak poza tym to daleko nie masz, umów się na oględziny wtedy będziesz wszystko wiedział.

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 27-09-2010, 20:02   

Kilka ciekawych informacji, odnosnie sprzedawcy http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=56288

Galant numer 3 ma zmienione oryginalne pomaranczowe kirunki na przezroczyste, daleko nie masz, jedź z kimś co mógłby pomóc w oględzinach, może coś wybierzesz.
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 27-09-2010, 21:20   

Ze zdjęć ciężko coś powiedzieć. To chyba standard u tego sprzedawcy.
Polecam lekturę
FAQ przed zakupem

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Arturro-86 
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2A 97' + LPG
Wysłany: 27-09-2010, 22:17   

Byłem dzisiaj w Gliwicach i widziałem te samochody - szkoda, że nie przeczytałem twojego tematu wcześniej... Przez to, że ja miałem do sprawdzenia innego Galanta, nie zwróciłem uwagi na to, aby się przyglądać reszcie (bo to nie mój typ - szukam sedana 2.0).

Jeśli mam powiedzieć coś o sprzedawcy - osobiście mi niczym nie zawinił, oprócz tego, że się spóźnił (korek) :lol: Ale sam samochód już taki "różowy" nie był. Widziałem, że już był po pewnych poprawkach blacharskich, spasowanie elementów też nie było zbyt fachowe (ja bym sie doczepiał). Na jeździe próbnej ściągało do lewej (kto wie czy to droga, czy opony, czy może efekt jakiegoś wypadku) - historia samochodu nie wydaje mi się taka jasna jak jego biały kolor karoserii...
Daleko nie masz, bliżej niż ja ;] Warto sprawdzić, może coś "wyhaczysz" :biggrin: Bo troche tego u niego stoi :o Koleś się chyba w szczególności tym zajmuje, bo Galantów na allegro ma kilka, jak i przed domem :biggrin:
Nie widziałem się z nim osobiście - samochód przywiózł jego zięć...

centurion_alarm 
Nowy Forumowicz

Auto: caro-, scenic ph1, golf4
Wysłany: 28-09-2010, 17:06   

Gal na pierwszym zdjęciu stoi juz od czerwca jak brałem scenica. Oglądałem po łebkach go ale nie lubie picowanych aut. Mówił ze nie bite wtedy chciałem jechać na stacje sprawdzić to stwierdził że nie ma czasu.

WojtekPrzadka 
Forumowicz

Auto: Galant 2,5 V6 kombi - 1998 rok
Wysłany: 08-10-2010, 22:51   Gal

Witam.

W 2009 roku kupiłem Gala od tego sprzedawcy. Ogólne wrażenie miałem i mam niezłe. Samochód był oczywiście pięknie przygotowany do sprzedaży - wyczyszczony, wywoskowany. Przyjechałem na oględziny ze znajomym mechanikiem, który też sprowadza samochody i wie na co patrzeć. Samochód miał ogólnie robione tylne nadkola, ślady malowania. Zwracałem jednak uwagę na rzeczy o których wyczytałem na forum - szyby, reflektory, zużycie lewarków, pedałów, kierownicy - wszystko było w porządku. Przebieg jak na tak duże i wygodne auto jest i będzie dla mnie podejrzany. W Niemczech rocznie kierowcy robią po około 20 - 40 tys km (same autostrady - dojazd do pracy po 100 - 200 km). W takim samochodzie zmienić stan licznika to ponoć żaden problem. Ja kupiłem Gala z przebiegiem 156 tys km. Myślę, że przynajmniej kolejne 100 tys można doliczyć - ale nie mam na to oczywiście dowodów - to tylko moje mniemanie. Sam obecnie sprzedaję mojego Gala ze względy na oszczędności - silnik 2,5 V6 do jeżdżenia po samym mieście jest trochę nie ekonomiczny. Sam samochód jest , był i będzie dla mnie super autkiem. Wygląd, wyposażenie, ilość miejsca, dynamika - nic dodać nic ująć. Super kombi dla rodziny. Jeśli chodzi o zakup samochodu u tego sprzedawcy - jak u wszystkich sprzedających trzeba na wszystko zwracać uwagę. Powodzenia w zakupach i oględzinach.

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu