|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Demontaż głowicy i Skrzyni 1,9 TD |
Autor |
Wiadomość |
Carismaniak
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.9 td
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-03-2011, 18:52 Demontaż głowicy i Skrzyni 1,9 TD
|
|
|
Niestety koledzy ale ubywa płynu a wycieków nie ma nigdzie na zewnątrz nie wiem gdzie on się wydostaje ale muszę bardzo dużo go dolewać w każdym bądź razie w weekend z innym mechanikiem (już sprawdzonym robił wcześniej cari uszczelkę u taty) będę rozbierał głowicę na nowo dam do planowania i przy okazji będę chciał wyjąc skrzynie i wymienić to co mi tak brzęczy jak odpalam bez sprzęgła o ile się nie mylę to łożysko ponoć samo nie jest drogie jeszcze nie sprawdzałem przy okazji sprawdzę sprzęgło.
Powiedzcie mi czy mam na coś szczególnego zwrócić uwagę bo wziołem trochę wolnego i osobiście to będę z nim robił.
Oczywiście mechanior ma nakładkę do dokręcania na kąty i sam będę to sprawdzał z pomocą programu Infotech Workshop.
Jeśli macie coś na uwadze co powinienem sprawdzić to pomóżcie z góry dziękuje |
_________________ Mitsubishi Carisma 1,9 TD wersja najbogatsza
   |
|
|
|
 |
|
|