|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: BUBU 11-05-2011, 20:26 |
[Cz-wa] Instalacja gazowa w Częstochowie lub okolicach |
Autor |
Wiadomość |
Protrek [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2007, 18:51 [Cz-wa] Instalacja gazowa w Częstochowie lub okolicach
|
|
|
Witam
mam zamiar założyć gaz do Galanta V6 2,5, proszę polecić dobrego gazownika
dzięki i pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez BUBU 03-08-2008, 23:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
BUBU
Mitsumaniak Partyzant

Auto: Endeavor
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 1548 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 02-10-2007, 19:10
|
|
|
Jedna z najlepszych firm znajduje się w Kusiętach , nazywa się VIS-EKO
Tu masz linka http://vis-eko.pl/
Pozdrav |
|
|
|
 |
Andrzej C. [Usunięty]
|
Wysłany: 05-10-2007, 10:12
|
|
|
Witam.
Ja pół roku temu, założyłem do swojego Lancera instalację sekwencyjną KME DIEGO w zakładzie Auto-Perfekt w Poczesnej. Sam montaż i instalka oraz cena montażu jest OK, ale właściciel ma straszny bałagan w papierach i trzeba go przypilnować żeby wystawił fakturę od razu i szybko przysłał homologacje na butle, bo bez tego nie zarejestrujesz gazu.
Dużo dobrego słyszałem też od znajomych o zakładzie F.P.H.U. MOTO-GAZ CZĘSTOCHOWA na ul. Podkolejowej 45/47.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Tomas79 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2007, 09:12
|
|
|
Ja tez polecam VIS EKO |
|
|
|
 |
jacek63
Forumowicz
Auto: Lancer Sedan '08
Pomógł: 2 razy Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 53 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 27-08-2016, 12:56
|
|
|
Zastanawiam się nad zagazowaniem samochodu, byłem zapytać w MOTO-AS i chłopaki mówią, że robili już jednego Lancera 1.6. Czy jego właściciel udziela się na forum? Jeśli tak to proszę o kontakt i opinię o warsztacie |
|
|
|
 |
Stówa
Mitsumaniak Back From The Dead

Auto: Avance 2.4/Sport Wagon 2.5v6
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Sie 2014 Posty: 247 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 30-08-2016, 10:21
|
|
|
Oj chyba się nie udziela, ale myślę, że w ciemno możesz lecieć do chłopaków z VIS EKO o kusiąt. Kupiłem od BUBU jego auto w gazie i powiem Ci, że sprawuje się świetnie, wiem, że BUBU też serwisował auto gdzieś w Częstochowie, dopytam na jakiej ulicy i dam znać. |
|
|
|
 |
|
|