|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.0, 2001r, sedan, Kutno |
Autor |
Wiadomość |
latyn
Nowy Forumowicz
Auto: chce kupic
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-10-2010, 15:51 [EAx 97-04] Galant 2.0, 2001r, sedan, Kutno
|
|
|
Witam od jakiegoś czasu mam zamiar kupić auto zastanawiam się na galantem przeglądając popularne serwisy znalazłem oto ten model mógłby ktoś wyrazić opinie na temat tego modelu no i ceny http://allegro.pl/show_item.php?item=1263591826

interesuj mnie również orientacyjna cena instalacji gazu
Kod: | Dane
Cena 14 300,00 zł
Do końca 1 dzień
(śro 20 paź 2010 19:13:41 CEST)
Dodaj do obserwowanych aukcji
Poleć znajomemu
Sprzedający Rafah1 (14)
Zadaj pytanie Sprzedającemu
Pokaż inne przedmioty Sprzedającego
Ograniczenie Kup Teraz - kliknij po więcej informacji
Ograniczenie dla Użytkowników
bez pełnej aktywacji konta
Więcej informacji
Lokalizacja kutno
Kod pocztowy 99-300
Koszt przesyłki pokrywa Kupujący
Kup Teraz
Cena Kup Teraz 14 300,00 zł
Jak kupować?
1. Zarejestruj się.
2. Przeczytaj opis przedmiotu oraz dane aukcji.
3. Przejrzyj opinie o Sprzedającym.
* Kliknij Kup Teraz, aby kupić przedmiot natychmiast.
« powrót
* Program Ochrony Kupujących zapewnia zwrot do 10.000 zł w przypadku, gdy nie otrzymasz przedmiotu mimo zapłaty lub przedmiot znacznie różni się od opisanego (więcej).
* Zobacz jak bezpiecznie kupować.
« powrót
Dostawa i płatność
Płatność przy odbiorze
*
Odbiór osobisty
Dodatkowe informacje o dostawie i płatności
PRZED OPCJĄ KUP - TERAZ PROSZĘ O KONTAKT TELEFONICZNY
TEL. 501 521 836
Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100): 2001
Pojemność silnika (cm3): 2000
Moc silnika (KM): 140
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: inny
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie ABS, Autoalarm, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Lakier metallic, Hak, Elektryczne lusterka, Immobilizer
Informacje dodatkowe Bezwypadkowy, Pierwszy właściciel, Serwisowany w ASO, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce |
|
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 18-10-2010, 22:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Boniu
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.0 GLS
|
Wysłany: 17-10-2010, 17:40
|
|
|
Witam, też szukam galanta od dłuższego czasu, i wiem że akurat ten misiek jest na allegro od dłuższego czasu. Nie jestem specjalista ale jak na moje oko tylnia klapa może być źle spasowana.
(PS. przeczytaj regulamin jak sie powinno zamieszczać posty w tym dziale bo niedlugo Cie zjedza ) |
_________________ Wybierz Kulturę - Wydarzenia Warszawa, seanse filmowe, przedstawienia teatralne, spotkania.
Mój nowy projekt - https://wpninja.es, strony WordPress, WooCommerce, BuddyPress. |
|
|
|
 |
Miś Marcin
Nowy Forumowicz
Auto: Ford Galaxy
|
Wysłany: 17-10-2010, 18:24
|
|
|
Też szukam i już z perspektywy ogladania kilku modeli powiem tak :
Z fotek jak to z fotek typowy Handlarz ... Od razu boli wypatroszenie z radia ... zapytaj czy jest lewarek bo i tak się zdarza że niema . Tak miałem w osławionym autokomisie Autostrada w Zgierzu.
Po za tym nie kupuj Golasa bo musisz pomysleć że będziesz go kiedyś sprzedawał a Naród nie lubi korbek i będziesz miał problemy .
Może znajdziesz amatora ale jak kolega Boniu powiedział stoi od dłuższego czasu to i też kiedyś przy odsprzedaży będziesz się tak bujał.
Opis typu :
Spryskiwacze itp są po to aby słabe wyposażenie ukryć w ogłoszeniu ... Po za tym pisanie o komputerze jest nie prawdą |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 18-10-2010, 22:33
|
|
|
Miś Marcin napisał/a: | Spryskiwacze itp są po to aby słabe wyposażenie ukryć w ogłoszeniu ... Po za tym pisanie o komputerze jest nie prawdą |
Dokładnie.
Cytat: | KOMPUTER POKŁADOWY |
bzdura
to obowiązkowe wyposażenie
nie przy tej opcji wyposażenia
Cytat: | ELEKTRYCZNIE SKŁADANE LUSTERKA |
jak wyżej
Poproś o zdjęcie pulpitu z lewej strony kierownicy Przydało by się foto komory silnika i VIN.
To typowy golas z manualna klimą. Wygląda ładnie na zdjęciach. W środku nie zmęczony.
Moc to nie 140KM a bardziej 133KM (podwójne oxy sensory).
Ale tak jak napsiał Miś Marcin:
Miś Marcin napisał/a: | Po za tym nie kupuj Golasa bo musisz pomysleć że będziesz go kiedyś sprzedawał a Naród nie lubi korbek i będziesz miał problemy |
Ale to już twoja decyzja |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 18-10-2010, 23:02
|
|
|
fj_mike napisał/a: | to obowiązkowe wyposażenie | to raczej także nalezy do standardu Cytat: | - ELEKTRYCZNE SZYBY
- ELEKTRYCZNE LUSTERKA - PODGRZEWANE
- WSPOMAGANIE KIEROWNICY
- REGULOWANA KOLUMNA KIEROWNICY
- IMMOBILISER
- PODŁOKIETNIKI
- REGULOWANE ZAGŁÓWKI
- REGULOWANE FOTELE
- OŚWIETLENIE DRZWI
- REGULACJA LAMP |
A to dobre Cytat: | BLOKADA TYLNYCH SZYB | przy korbkach
no i kolejna bzdura jak juz cos to w liczbie pojedyńczej
Typowy holenderski golas - wersja bieda, ale ilość pozycji wyposażenia robi swoje bez lakierowanych dodatków, bez halogenow, tylna klapa zdaje się albo niedomknieta, albo krzywo sie zamyka, w dodatku hak holowniczy, przydałoby się zdjęcie komory silnika.
A ja mam jeszcze jedno pytanie, od kiedy auto o nadwoziu sedan traktuje się jako nadwozie 5-cio drzwiowe, przecież, po otwarciu tylnej klapy nie ma bezposredniego dostepu do przestrzeni pasażerskie, więc to się nie liczy Kod: | LICZBA DRZWI....... 5 |
Może się myle, niech mnie ktoś uświadomi |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|