Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Części do Colta c50 USA mechaniczne i tapicerskie!!!
Autor Wiadomość
Made in U.S.A.
[Usunięty]

Wysłany: 07-06-2007, 09:15   Części do Colta c50 USA mechaniczne i tapicerskie!!!

Znalazłem ciekawy okaz stoi pod blokiem w centrum lublina i gnije ale tapicerka fotele boczki itp sa w stanie bardzo dobrym a nawet idealnym nie ma niczego przypalonego itp. Colt ma silnik 1.5 4g15 8v automat 3 biegowy, klimę podobno sprawną, jest żółty ale nie ma za dobrej blacharki będę wiedział więcej jak go zobaczę bo już pewne części mam zaklepane. Jeżeli jest ktoś zainteresowany jakimikolwiek częściami to zobaczę w jakim są stanie i ile by facet chciał ale nie sadze aby były drogie

rus_one 
Mitsumaniak

Auto: Colt(sold) MSR 1,8 94r sold
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-06-2007, 13:13   

Ja chcę blendę z tylnej klapy jeśli jest.
Jak będziesz coś wiedział to daj znać!

A to mój colcik :-) )) Sprzedany... MSR 1,8 automat 94 r sprzedany... MM nr. 507 Obecnie hmmm- opel

Uploaded with ImageShack.us

Made in U.S.A.
[Usunięty]

Wysłany: 09-06-2007, 15:06   

Niesty nie ma

MitsuMan
[Usunięty]

Wysłany: 13-06-2007, 14:33   

ile za fotele bez kanapy (jeśli są w dobrym stanie:) pozdro

Made in U.S.A.
[Usunięty]

Wysłany: 14-06-2007, 11:35   

zorietuje sie i dam znac

cy_cek
[Usunięty]

Wysłany: 14-06-2007, 11:46   

Made in U.S.A. napisał/a:
klimę podobno sprawną

Ja jestem zainteresowany prawie kompletna klima. Bardzo mi zależy. Napewno będzie pasować do mojego lancerka. Przecież to ta sama buda, tylko moja hatchback.

Potrzebuję wszystkiego (łącznie z instalką do wpięcia do mojej) oprócz sprężarki. Nie pasuje do mnie napewno. Czyli ptrzebuję kabelki, skraplacz, chłodnica, przewody, parownik, konsolę do włączania i co tam jeszcze będzie. Mogę przyjechać i sobie sam to wymontować :)

rafq 
Mitsumaniak
MM-Mighty Morphin'

Auto: zielone
Wysłany: 15-06-2007, 20:39   

hmm a może najlepiej zaprosić właściciela tego żółtego colta tu na forum, aby nie było opóźnień w dogadaniu co do części ? lub jakiś namiar do tego pana i miejsce w którym colciak stoi ?

laki001 
Forumowicz

Auto: colt c52 1991
Wysłany: 15-06-2007, 22:30   

Klimę miał facio na allegro jego nick TRAWOR76 ma Colta Mirage na części i chciał 500zł za calutką klimę,miałem wziąć,ale za dużo roboty z zainstalowaniem i zrezygnowałem.

Odpowiedz do tematu