|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA0 1.3] Nie działająca podgrzewana szyba i lusterka |
Autor |
Wiadomość |
jaqin
Nowy Forumowicz
Auto: colt IV 1995
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-11-2010, 17:26 [CA0 1.3] Nie działająca podgrzewana szyba i lusterka
|
|
|
Witam, swego miśka kupiłem niedawno i teraz po prostu naprawiam co się da ( a jest tego trochę XD ) ...
Mój colcik posiada podgrzewaną tylną szybę i podgrzewane lusterka za co odpowiada jeden przycisk. No więc problem w tym że mi ten bajer ( aczkolwiek bardzo przydany ) nie działa, ani tylna szyba ani żadne z lusterek. Po włączeniu przycisku nie świeci się także ta lampka na przycisku.
Jakieś propozycje co się mogło zepsuć ?
no i oczywiście jak to naprawić ?
Na Forum nie używamy wulgaryzmów pod żadną postacią! |
Ostatnio zmieniony przez londolut 06-11-2010, 00:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mirekbdeblin
Forumowicz
Auto: volvo v40
Pomógł: 4 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 177 Skąd: Dęblin
|
Wysłany: 10-11-2010, 22:39
|
|
|
Sprawdź sobie przekaźnik czy dochodzi prąd jeśli nie to szukaj przyczyny w bezpieczniku a możw ktoś całkiem wyjął przekaźnikco? |
|
|
|
 |
|
|