|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Carisma] PŁYN DO CZYSZCZENIA UKŁADU PALIWOWEGO - BENZYNA |
Autor |
Wiadomość |
sebkin
Mitsumaniak

Auto: CARISMA 1.8 GDI LS 98'
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Maj 2011 Posty: 216 Skąd: Tomaszów Lubelski
|
Wysłany: 26-03-2012, 20:00 [Carisma] PŁYN DO CZYSZCZENIA UKŁADU PALIWOWEGO - BENZYNA
|
|
|
Co powiecie o tym specyfiku ? |
|
|
|
 |
SalMits
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.6 v16 GLX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-03-2012, 20:07
|
|
|
Akurat dziś kolego walczyłem z tym samym, bo mam u siebie problem z odpalaniem. Kupiłem płyn STP do benzyny do czyszczenia układu paliwowego i wlałem w trochę większej proporcji niż zaleca producent (3/4 butelki na 1/5 objętości zbiornika paliwa) i cały dzień ostro jeździłem. Teraz wieczorem po całym dniu stwierdzam, że odpala za każdym razem, oby ten stan się utrzymał Do tego polepszyła się praca silnika i moc (być może jest to subiektywne odczucie). Preparat kosztował około 17 zł na Orlenie, także niewiele.
Także nie wiem czy opłaca Ci się wydać 6 x więcej na ten oryginalny specyfik, skład podejrzewam jest ten sam lub zbliżony, tylko w ładnej butelce |
|
|
|
 |
|
|