|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsu Space Star 1,9 did brak mocy |
Autor |
Wiadomość |
andrzej_nico
Nowy Forumowicz
Auto: space star 1,9 did
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-10-2010, 10:36 Mitsu Space Star 1,9 did brak mocy
|
|
|
Witam. Problem mam następujący. W moim Mitsu Space Star 1,9 DID definitywnie brakuje mocy. Samochód zamula, rozpędza się tragicznie wolno. Od czasu do czasu zapali się jedynie ikona koloru żółtego wskazująca o ile wiem jakąś pompę. Nic złego poza tym się nie dzieje. Samochód jest potwornie wolny, jeżdżę z pedałem gazu wbitym do zera i rozędzam go do 3 tyś aby dostał kopa. Nie mam pojęcia co jest z nim nie tak. Wszystkie wymiany miał przeprowadzone - rozrząd filtry itp. Może ktoś ma jakieś sugestie? |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 26-10-2010, 11:10
|
|
|
andrzej_nico napisał/a: | Od czasu do czasu zapali się jedynie ikona koloru żółtego wskazująca o ile wiem jakąś pompę. Nic złego poza tym się nie dzieje | Czyli się dzieje. Musiałbyś podjechać gdzieś podłączyć się pod komputer bo inaczej to będzie "zgaduj zgadula..."
Przypominają mi się wątki jednego z kolegów o podciśnieniach - poszukaj w szukajce słowo klucz "podciśnienie" - może Cię to naprowadzi.
edit:
Temat o podciśnieniu w MSS. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
Ostatnio zmieniony przez JCH 26-10-2010, 16:22, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
jawlo
Forumowicz
Auto: SS DiD mint silver
Pomógł: 17 razy Dołączył: 09 Sty 2006 Posty: 1196 Skąd: Beskidy