Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Galant to mój typ na kolejny projekt :)
Autor Wiadomość
Misiek_pl 
Nowy Forumowicz

Auto: na razie VB
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-10-2010, 05:52   Galant to mój typ na kolejny projekt :)

Witam Serdecznie Wszystkich - jestem Misiek :)

Po wielu przemyśleniach, biciu się z myślami oraz pluciu sobie w brodę planuję rozpocząć mój kolejny projekt tuningowy :) i padło właśnie na Galanta

Może najpierw pokażę co mam :) www.misiekdesign.prv.pl

Posiadam na dziś mój mały skarb - opel vectra B który trafił na allegro ;(

W auto włożyłem sporo pieniędzy i wiele wiele czasu i pracy :) ale chciałbym iść dalej i poszukuję auta od osoby która zaczęła już wstępne prace nad galantem .. głównie zależy mi na tym by auto miało V6 na pokładzie oraz by zegary były iluminacyjne

Rocznik, przebieg i te inne dyrdymały z serwisów aukcyjnych mnie nie interesują , chodzi o zadbane auto od takiego maniaka jak ja :)

Jeżeli macie informacje o takowej sztuce na sprzedaż to proszę o informację - zaznaczę że z allegro i otomoto jestem na bieżąco ale tam jest dość mało aut takiego pokroju jak ja szukam .

Bardzo dziękuję z góry za pomoc.
Pozdrawiam Misiek

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-11-2010, 23:19   

Muszę przyznać, że ładnie wygląda twoja Vectra. Kiedyś byłem nastawiony na zakup właśnie takiej ale jak zobaczyłem Galanta to zmieniłem zdanie :P

Misiek_pl napisał/a:
poszukuję auta od osoby która zaczęła już wstępne prace nad galantem ..

Ciężko będzie znaleźć kogoś kto włożył trochę serca w Gala i będzie go sprzedawał. Bądź wytrwały :wink:

Misiek_pl napisał/a:
głównie zależy mi na tym by auto miało V6 na pokładzie oraz by zegary były iluminacyjne

Praktycznie każdy od roku 2001 z tym silnikiem ma takie zegary. Zawsze możesz dokupić osobno. Z tym też może kłopot ale nie ma rzeczy niemożliwych.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Odpowiedz do tematu