|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy będzie letnia akcja przeglądowa ? |
Autor |
Wiadomość |
ZbujMadej
Forumowicz
Auto: Dacia Duster Ph2 1.6PB 4x2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-03-2011, 15:41 Czy będzie letnia akcja przeglądowa ?
|
|
|
Wiosna już chyba na dobre się zadomowiła, więc szybkie pytanko. Jakieś szansę na Letnią Akcję Przeglądową za przysłowiowe 49,90 zł ? Samo sprawdzenie stanu technicznego kosztowało ostatnio ok.300zł w ASO (Elbląg), więc jest zasadnicza różnica. |
_________________ Mój były Space Star >> http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=55754 |
|
|
|
 |
sqza
Mitsumaniak SpaceRowicz
Auto: MSS 1,3B GLX 99r
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Paź 2010 Posty: 105 Skąd: Rzeszów (St-ce)
|
Wysłany: 15-03-2011, 20:07
|
|
|
Byłoby super gdyby Wosenna też była - ja byłem na ostatniej Zimowej i coś tam się przydalo
Wiadomo jak to po zimie - moze być nie ciekawe więc lepiej przed sezonym wyjazdowym mieć świadomość niedomagań sprzętu ;P |
|
|
|
 |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Pomógł: 19 razy Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1254 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 16-03-2011, 10:23
|
|
|
Napisz co konkretnie obejmował ten przegląd na akcji zimowej i ile mniej więcej czasu trwał ten przegląd? |
_________________ Si vis pacem, para bellum. |
|
|
|
 |
sqza
Mitsumaniak SpaceRowicz
Auto: MSS 1,3B GLX 99r
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Paź 2010 Posty: 105 Skąd: Rzeszów (St-ce)
|
Wysłany: 16-03-2011, 13:26
|
|
|
Jakiś czas temu to było i ja w sumie siedziałem w salonie - a sprzedawca z salonu pojechał autem do warsztatu i wrócił nim po około 40 min.
Generalnie po powrocie otrzymałem taki wydruk/kartkę z informacjami o stanie technicznym samochodu:
- hamulce,
- zawieszenie,
- ogólne informacje o samochodzie,
Czego się dowiedziałem
- do wymiany miałem płyn hamulcowy,
- zasugerowali zmianę tulejek w skrzyni - w sumie miałem to u Nich robić - ale mówili, że tragedii niema ale warto się nad tym zastanowić ;P
- wymienili mi żarówkę (oczywiście odpłatnie) - brak długiego
- mówili, że fotel kierowcy wygnieciony (ale wymiana u nich to kosmiczne koszty)
Jako, że auto kupiłem praktycznie 1,5 do 2 miesięcy przed tym przeglądem - to trochę się go obawiałem, ale po informacjach od mechaników wiem, że to był niezły zakup ;P
Jak będę w domq może odnajdę ten wydruk i podeślę screen |
|
|
|
 |
|
|