|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.5 V6 Zduńska Wola |
Autor |
Wiadomość |
rqm
Nowy Forumowicz
Auto: Galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-04-2010, 22:59 [EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.5 V6 Zduńska Wola
|
|
|
Chciałbym poznać waszą opinię o tym Galancie 2,5 V6 kombi:
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12560938
Proszę o jakieś opinie - zastanawiam się czy się nie skusić na tego Galancika. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 14-04-2010, 23:09
|
|
|
Auto się prezentuje nie najgorzej, brak zaślepki w zderzaku, sadze ze godne jest zainteresowania, nie zauważyłem jakichs razacych uchybien, przydałoby sie pelniejsze zdjecie komory silnika obejmujace caly pas przedni/wzmocnienie czolowe oraz wewnetrzne czesci montażowe błotnikow oraz zdjecia wnetrza od strony kierowcy |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
kkriss
Mitsumaniak

Auto: Toyota Prius
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 402 Skąd: Chotomów
|
Wysłany: 12-11-2010, 05:57
|
|
|
myślałem, że ta aukcja to to samo auto i tyle czasu gość nie może sprzedać, ale zobaczyłem już, że to inne - gość chyba zajmuje się sprowadzaniem galów. |
_________________ Było: Lancer 1.5 92r., Carisma 2000r. [1.8 GDI ASB]., Galant 2.5 ASB 99r. kombi |
|
|
|
 |
Boniu
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.0 GLS
|
Wysłany: 12-11-2010, 12:19
|
|
|
Z tego co widzę na otomoto.pl sprzedaje bardzo dużo "galantow bez prawa do rejestracji, częściowo rozebranych" dla mnie jest to trochę podejrzane, te samochody mogą być poskładane z paru innych.
Pozdrawiam
@ edit
link do jego aukcji na otomoto.
http://otomoto.pl/mitsubi...-C10164848.html |
_________________ Wybierz Kulturę - Wydarzenia Warszawa, seanse filmowe, przedstawienia teatralne, spotkania.
Mój nowy projekt - https://wpninja.es, strony WordPress, WooCommerce, BuddyPress. |
|
|
|
 |
carbon11
Mitsumaniak

Auto: Avance 02 / IS250 /Acc Type S
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 234 Skąd: Zduńska Wola
|
Wysłany: 12-11-2010, 18:18
|
|
|
To nie są te same osoby i nie mają ze sobą nic wspólnego.
Właściciela tego Avanca znam osobiście oglądałem kilka jego Galantów i mogę polecić .
Co do tego drugiego pana to cóż jak ktoś jest zainteresowany najlepiej przyjechać i obejrzeć autko.
Dodam tylko że w moim mieście to miejsce jest dość popularne jeśli chodzi o robienie zdjęć do ogłoszeń. |
|
|
|
 |
|
|