Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
filtr kabinowy
Autor Wiadomość
petyer666 
Forumowicz

Auto: mitsubihi carisma 1.6 90KM 97r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-06-2011, 11:11   filtr kabinowy

witam wszystkich sprawdzalem czy za schowkiem pasazera jest kabinowy i powiem wam tak ze4 jest jakas czarna skrzynka a na niej jakas linka na ciegnie z boku zamontowana i ta linka prowadzi w strone kierownicy ja nie mam pojecia co to jest??? czy to jest to czy nie???

[ Dodano: 17-06-2011, 11:17 ]
aaa i jeszcze jeden temat znalazłem cos takiego-PSF1L 1L Płyn do układu wspomagania chcialbym wymienic bo ciezko mi kierownica pracuje pewnie nigdy nie byl wymieniany gdzie sie go wymienia moze jakies wskazowki???

Xiah 
Forumowicz

Auto: Carisma 97r 1.6 GL
Wysłany: 17-06-2011, 15:20   

w tej czarnej skrzynce znajduje się parownik od klimy. filtr powinien byc przed parownikiem, powinien byc dobrze widoczny: taka jakby zasówka. możliwe tez ze nie posiadasz filtra kabinowego (podobnie jak ja)

sniegu 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 90 KM
Wysłany: 17-06-2011, 15:55   

poszukaj na forum gdzieś jest jak wyglada ten filtr ale jeżeli widać tylko ta jednostkę klimatyzacji to jest to możliwe że nie masz tego filtra ja też tak mam i też było mi w to ciężko uwierzyć

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Wysłany: 17-06-2011, 23:18   

petyer666 napisał/a:
Płyn do układu wspomagania chcialbym wymienic bo ciezko mi kierownica pracuje
Tego płynu się nie wymienia, on sie nie zużywa. Co do cieżko pracującej kierownicy to pewnie zacierają sie sworznie wahaczy lub brak zbieżności kół.

Odpowiedz do tematu