|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] tylnia lampa - czy ktoś wie ? |
Autor |
Wiadomość |
lukisek [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2007, 19:26 [ALL] tylnia lampa - czy ktoś wie ?
|
|
|
Proszę o pomoc w odnalezieniu lewej tylniej lampy do mojego mitsubishi mirage z 95 roku. Niestety powstalo male kuku no i teraz jest problem bo samochod nietypowy.
Czy istnieje jakas firma lub serwis , ktory moglby cos takiego sprowadzic ? Probowalem Ebay i znalazlem jedna pare ale gosc nie chce ich wyslac ze stanow . Mogloby byc takze jakis zamiennik tuningowy . Niestety nie mam pojecia gdzie tego szukac.
pomocy !
A dodam jeszcze ze probowalem zamowic taka lampe u dealera ale tam poproszono mnie o numer VIN no wiec dalem im nr ktory w moim samochodzie ma 11 cyfr. Oni jednak upieraja sie ze ma 17scie , wiec tlumacze im ze to jest auto z japonii i moze tam maja inna numeracje.
dodam jeszcze oznaczenia z peknietego klosza
firma:stanley
nr:043-1566L
 |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 16-11-2007, 17:16, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Czerwien [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2007, 19:55
|
|
|
Marek Malik (042)215-44-02 zadzwoń między 14 a 17.30-on powinien dać radę:) |
|
|
|
 |
biedrzyk [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2007, 20:46
|
|
|
hmmm na pierwszy rzut oka wygląda jakby pasowało od colta ale nie chcę wprowadzać w błąd. może spróbuj... |
|
|
|
 |
|
|