W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
Auto: Carisma 1600 GLX/EVO IX
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-04-2011, 22:06 My Blue Cari :)
Witam chciałbym pokazać wam Mojego Miśka. Kupiłem go od znajomej mojego brata. Ściągnąłem autko z Wiednia w stanie prawie idealnym oprócz wgięcia z tyłu i porysowanego zderzaka z przebiegiem 117tyś I tak to służy mi już od października ostatnimi czasy kupiłem Aluski Rial 15" może późnym latem pokuszę się na jakie 17-stki Zapomniałem o najważniejszym Silnik 1.6l 90KM dla mnie wystarczająco:) Daje rady Alfie 147 1.6 TS Na wyposażeniu KLIMA 4 el. szyby lusterka itd. Wrzucam fotki na zimówkach i na nowych felach Pozdraiwam miłego oglądania:)
Tu jeszcze na zimówkach (przed polerką)
Tu na Aluskach i po polerowaniu ( ręce bolały ale efekt jest )
_________________ To nie prędkość zabija.. tylko nagła jej utrata...
Wysłany: 10-04-2011, 16:44
No wiadomo że lepiej wygląda Chciałem takie same tylko że 17" ale na allegro nie ma takich i ciężko coś dobrać żeby ładnie pasowało... A i takie pytanko nie wiecie czy fotele z Carismy po FL podejdą do tej bo mam na oku cały komplet ze skóry...
Auto: Mitsubishi Carisma GLS Exlusiv
Kraj/Country: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Sty 2010 Posty: 444 Skąd: Pruszków
Wysłany: 10-04-2011, 17:37
Jak poszukujesz kół to allegro nie jest dobrym miejscem, choć zdarzają się dobre i markowe fele, ale lepsze są inne strony, np:
http://www.alufelgi.pl/ http://www.felgi.pl
Moim zdaniem 17" do Carismy 1.6 to za duże koła, może inaczej- za ciężkie i za szerokie. Ruszając z miejsca będziesz miał wrażenie załadowanego samochodu + komplet osób.
Wysłany: 12-04-2011, 18:17
No własnie widziałem te ultery.... Kurcze zastanawiam się czy nie kupić samych końcówek i wstawić zamiast tej oryginalnej bo też nie chce takiego buczącego tłumika bo nie lubie hałasu w środku oprócz muzyki
Wysłany: 22-04-2011, 23:23
taurus2 napisał/a:
Witam kolejnego posiadacza Cari. Wszystkie dobrego, szerokiej drogi, bezawaryjności i przyjemności z użytkowania. Pozdrawiam
Dziekuje Bardzo
Cytat:
z ciekawości, jak tu trafiłeś ????
No właśnie z ciekawośći :P Poprzednio miałem astre F i należałem do tegoż to klubu AKP(astra klub polska) po kupnie carismy nie myślałem żeby sie gdzie zapisać aż do czasu kiedy to zasiadłem przed kompa i zacząłem szukać informacji na temat tejże marki:) i taką koleją rzeczy trafiłem tutaj z czego się bardzo ciesze
Auto: Carisma Elegance 1.8 GDI 122KM
Kraj/Country: Polska Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Mar 2011 Posty: 1713 Skąd: Kraków
Wysłany: 22-04-2011, 23:33
No ładna Cari i kolorek fajny