|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Eagle Talon BLENDA TYLNA USA - pytanie |
Autor |
Wiadomość |
dziobak26 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2006, 19:41 Eagle Talon BLENDA TYLNA USA - pytanie
|
|
|
Witam. Mam świeżo sprowadzonego Eagle Talon 91r. i mam pytanie: czy tylna blenda może świecić w czasie jazdy czy gliny się nie dopieprzą? (przepraszam za słownictwo) |
|
|
|
 |
topcat11 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-10-2006, 15:42
|
|
|
Zalezy co i jak świeci , ja osobiscie likwidując spoiler orginalny tylny zlikwidowałem automatycznie trzeci stop , więc zrobiłem go w blendzie w tym wąskim pasku z 60 diód, jakoś narazie nikomu nie przeszkadza ...a wyglada rewelacyjnie , przerobiłem zresztą całe oświetlenie tyłu na diodowe ..O D L O T !!!!! 60 diód na pozycyjne i ramka ponad 140 diód na STOP .... niepowtarzalne, niespotykane i naprawde ładne |
|
|
|
 |
ciechan [Usunięty]
|
Wysłany: 25-10-2006, 16:21
|
|
|
a masz jakas fotke jak to wyglada? bo wlasnie jestem w trakcie przerabiania oswietlenia, na razie wewnetrznego, i szukam inspiracji , szukam jakis bialych kierunkowskazow na blotnik ale jeszcze nie wiem od czego mozna by dopasowac, w ostatecznosci pociagne czrnym lakierem do swiatel |
|
|
|
 |
|
|