|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Która trasa jest najlepsza |
Autor |
Wiadomość |
sebekColt97
Mitsumaniak
Auto: -
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-11-2010, 18:26 Która trasa jest najlepsza
|
|
|
Witam wszystkich i mam pytanie, szczególnie dla tych którzy często podróżują po kraju i mogą doradzić która z poniżej wymienionych tras jest najlepsza pod względem jakości drogi, w miarę omijająca korki i czasowo godna polecenia.
Chodzi mi o przejazd z Katowic do Ostródy.
a)Katowice - Częstochowa - Piotrków - Rawa Mazowiecka - Radziejowice - Grodzisk Maz - Błonie - NDwór Mazowiecki - Płońsk - Mława - Olsztynek - Ostróda
b)Katowice - Częstochowa - Łódż - Włocławek - Lipno - Rypin - Brodnica - Nowe Miasto Lubawskie - Ostróda
c)Katowice - Częstochowa - Łódż - Włocławek - Toruń - Kowalewo Pomorskie - Brodnica - Nowe Miasto Lub. - Ostróda
Z góry dziękuje za doradzenie, planuje podróż w okresie poświątecznym, przed sylwestrem, może być wtedy zimowo na drogach i też bym prosił o uwzględnienie tego. |
_________________ na forum od 2007r. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-11-2010, 19:48
|
|
|
Ja osobiście jechałem:
Katowice - Częstochowa - Łódź - Łowicz - Płońsk - Mława - Olsztynek
jako alternatywa:
Katowice - Częstochowa - Piotrków Trybunalski - Mszczonów - Żyrardów - Sochaczew - Płońsk - Mława - Olsztynek
Jednakże propozycja numer jeden wydaje mi się bdb alternatywą. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|