|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS 1.3] ELEKTRYKA |
Autor |
Wiadomość |
macos
Forumowicz

Auto: Space Star 1,3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-11-2010, 14:52 [MSS 1.3] ELEKTRYKA
|
|
|
Witam raz jeszcze wszystkich.
Od tygodnia jestem posiadaczem MSS 1,3 glx,bardzo jestem zadowolony z tych pierwszych kilometrów jaki nim pokonałem,jednak kilka rzeczy było do ogarnięcia,tak nawiasem mówiąc to nie mogę zrozumieć dlaczego kupując od ,,hanlarza,, nigdy nie ma radia.ale do sedna sprawy.
Otóż między innymi musiałem kupić leflektor,w zastanym był uszkodzony odbłyśnik,po sprawieniu nowego,,wersja angielska" okazało się że nie będę w stanie ustawić świateł,zupełnie inaczej jest ryflowane szkło,dobrze że udało mi się zamienić ze starego i wszystko działa jak należy,pewnie dla zaawansowanych wszystko było by jasne przed zakupem, ja mniej wtajemniczony o tym nie wiedziałem,cieszyłem się że kupiłem tanio.
Przejrzałem forum,dowiedziałem się np. jak naprawić wyświetlacz,za co wszystkim pomagającym dziękuje.
Pozdrawiam.
P.S.
DO ADMINA- jeśli umieściłem posta nie tu gdzie trzeba - przepraszam |
|
|
|
 |
|
|