|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E39A 4WD 2.0] Blokuje się pedał sprzęgła przy wciskaniu do |
Autor |
Wiadomość |
kamils [Usunięty]
|
Wysłany: 26-11-2010, 14:43 [E39A 4WD 2.0] Blokuje się pedał sprzęgła przy wciskaniu do
|
|
|
Mam strasznie denerwujący problem, zatarło mi się łożysko oporowe więc wymieniłem kpl. na Aisin z tym że tarcza sprzęgła NKK. I po wymianie odpowietrzone wszystko 2razy i okazuje się że przy wciskaniu do końca czuć opór nie dotyka pedał podłogi, było to drażniące więc opuściłem pedał na pompce z tym ze teraz sprzęgło bierze dosłownie po minimalnym puszczeniu pedału przy samej podłodze, na wciśniętym pedale nie rozłącza skrzyni całkowicie na postoju bo jak chce delikatnie wrzucić 1 zgrzyta mi i czuć że wałek sprzęgłowy się kreci.
Wcześniej nie miałem takich dziwnych problemów, jedynie co mi do głowy przychodzi to tarcza za gruba - bo jakość tej tarczy była dość tandetna:// ... |
Ostatnio zmieniony przez Maretzky85 29-11-2010, 22:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|