|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] silniki |
Autor |
Wiadomość |
guma [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2007, 20:26 [CA4A 1.6] silniki
|
|
|
witam. mam pytanie zwiazane przekładka silnika z 1.6 na 1.8 lub 2.0 od galanta czy jest to duzo przerubek?? mam tez problem w obecnym silniku 1.6 z obrotami czasami wskakuja mi na ok 1500 obr/min co mozna z tym zrobic zeby to zlikwidować?? pozdrawiam czekam na rady |
|
|
|
 |
kumanprx [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2007, 22:28
|
|
|
co do przekladki to niestety ale sie nie orientuje a co do obrotow byc moze wystarczy je tylko wyregulowac? ( nie wiem - zgaduje ) kiedys na forum widzialem post na temat regulacji obrotow z tym ze z colcie a nie galancie;-) pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
 |
Gabek_82 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-05-2007, 11:42
|
|
|
falujace obroty - moze byc wiele przyczyn moze wyczysc przepustnice i regulacja pomoze |
|
|
|
 |
guma [Usunięty]
|
Wysłany: 13-05-2007, 23:11
|
|
|
to juz uczyniłem czyszczac przepustnice na regulacjach to fakt... nie byłem ale dzieki za podpowedz
[ Dodano: 13-05-2007, 23:13 ]
Postaram sie cos dowiedziec wiecej na temat silników i jego przekładni pod stara skrzynię jak cos bys sie dowiedział na forum o przekładce silnika na wiekszt był bym wdzieczny
POZDRAWIAM JESZCZE RAZ DZIĘKI |
|
|
|
 |
|
|