|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi EVO za mocne na hamownię.... ciekawe wideo |
Autor |
Wiadomość |
passat
Nowy Forumowicz
Auto: asx
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-12-2010, 17:35 Mitsubishi EVO za mocne na hamownię.... ciekawe wideo
|
|
|
Jestem stałym czytelnikiem, jednak nigdy się nie udzielam Oto co znalazłem w sieci - jestem aż przerażony.
LINK: http://www.motofilm.pl/20...hamownii-video/
Jaki mógłbyś powód tego, że auto wypadło z hamownii? To możliwe? a może te evo bylo za mocne? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2010, 17:38
|
|
|
passat napisał/a: | Jaki mógłbyś powód tego, że auto wypadło z hamownii? |
poprostu zle przymocowane |
|
|
|
 |
Paweł_BB
Mitsumaniak 01657/KMM

Auto: Evo VIII 4T375
|
Wysłany: 10-12-2010, 05:58
|
|
|
Stary film, i tak jak mówi Artur źle zamocowali auto. |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 10-12-2010, 09:58
|
|
|
Gdzieś widziałem jak hamowali 911 Turbo to zdemontowane były zderzaki z przodu i z tyłu żeby dobre usadowić auto na stanowisku.
Zmaścili sprawę, w każdym razie w USA (bo to chyba tam) często mają luźne podejście do takich rzeczy. Grześ był filmik jak Carerrę GT do tira ładowali i takimi perfidnymi dechami podkładali auto po prostu jedną z nich wystrzeliło do tyłu i też zawisło. |
|
|
|
 |
|
|