|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
gdzie z tym jechac?? |
Autor |
Wiadomość |
maddj [Usunięty]
|
Wysłany: 15-10-2006, 12:33 gdzie z tym jechac??
|
|
|
moj galancik super gubi olej... ale jest tak tylko po trasach w stylu 1000km prawie jednym ciagiem. gdy jezdze normalnie to traci tego oleju nie za duzo ale silnik i tak caly czas jest mokry... na moje oko cieknie z pod rozrzadu i na laczeniu skrzyni z silnikiem.... zna ktos kogos na opolszczyznie kto to zrobi??? |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
maddj [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2006, 16:40
|
|
|
sluchaj a gdzie jest tysiaclecia?? nie jestem z opola ale sie przejade..... bo oleska to tam gdzie word?? pozatym mam nadzieje ze nie odsylasz mnie do najmarniejszego serwisu mitsu jaki widzialem czyli tego w opolu??? |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 21-10-2006, 17:33
|
|
|
maddj napisał/a: | gdzie jest tysiaclecia?? |
Tysiąclecia to jest boczna na prawo od Ozimskiej (Ozimska to ta najdłuższa ul w Opolu – wylotowa na Częstochowę), mniej więcej na wysokości McDonalda
maddj napisał/a: | nie jestem z opola |
Ja też nie jestem i nawet już tam nie mieszkam
maddj napisał/a: | oleska to tam gdzie word?? |
Oleska to ta, którą wylatujesz z Opola na Kluczbork – tam gdzie stoi znany na całe Opole „Okrąglak”
maddj napisał/a: | pozatym mam nadzieje ze nie odsylasz mnie do najmarniejszego serwisu mitsu jaki widzialem czyli tego w opolu??? |
Jeśli Ci chodzi o salon ASO Mitsubishi – to, to nie jest oczywiście ASO. Warsztat, który Ci polecam to ja naprawiałem u nich kiedyś coś ze dwa razy i wydali mi się nie drodzy i w miarę solidni. Pozatym mieli komputer do sprawdzania błędów na ECU, a to już jest coś jak na region Opolszczyzny |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
maddj [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2006, 17:41
|
|
|
wielkie dzieki jak wroce do polski to sie tam na pewno pojawie i zobaczymy co w mym silniku siedzi.... dzieki i pozdroofka |
|
|
|
 |
|
|