|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Rozmiar głośników do Colta CJO |
Autor |
Wiadomość |
Łukasz [Usunięty]
|
Wysłany: 05-07-2006, 19:13 Rozmiar głośników do Colta CJO
|
|
|
Witam
Potrzebuję pomocy
Czy ktoś zna rozmiar głośników, które mogę zamontować do przednich drzwi do Colta z 1998r.????? |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 05-07-2006, 21:09
|
|
|
13, max 16 w zaleznosci od glosnikow i montazu |
|
|
|
 |
cimon102 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-07-2006, 07:17
|
|
|
Z przodu mam takie same jak z tylu czyli 165mm i gra gitara |
|
|
|
 |
diodaq [Usunięty]
|
Wysłany: 31-10-2006, 14:29
|
|
|
a jaka jest max glebokosc montazu z przodu i z tylu? |
|
|
|
 |
TommiCrazy
Forumowicz VR-4 LIFE
Auto: UKOCHANE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Cze 2005 Posty: 902 Skąd: Alderley Edge UK
|
Wysłany: 01-11-2006, 13:09
|
|
|
ja np w galancie w przedniej polce mam miejsce na 10tki, wsadzilem tam 10 jbl gto i klapki maskujace glosniki niezamkly sie do konca :> tak ze zdumiewa mnie kazdy kto wsadza wieksze glosniki tam gdzie oryginalnie byly mniejsze
btw . zakupilem sobie ostatnio alipne 9855r i teraz mam na oku aktywna skrzynke do bagaznika jbl bass pro, czy sa jakies razace slabe strony tej serii?
czy lepiej majac radio alpine zaopatrzyc sie w taki sam wzmacniacz i cala serie glosnikow :/
troche to popyrtane bo z gory mialem zamiar robic wszystko w aucie na jbl, ale po zakupie radia jedni twierdza ze sprzet taki jak alpine powinien grac z takimi samymi podzespolami :/ |
_________________ Galant E38A GLSI 4x4
Starion Turbo widebody 2.0T
GTO MK3- 3.0V6 Twin Turbo
Outlander 2.0 PHEV 5HS
 |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 01-11-2006, 17:08
|
|
|
TommiCrazy napisał/a: | zdumiewa mnie kazdy kto wsadza wieksze glosniki tam gdzie oryginalnie byly mniejsze |
przesadzasz wystarczy odrobina mdf i szpachli a wstawisz glosniki przynajmniej o rozmiar wieksze praktycznie wszedzie (np. 6x9 w miejsce 16cm)
jeżeli chcesz zbudowac democara jbl albo jesli firma jbl inwestuje w Twoj sprzet to jak najbardziej..jezeli natomiast chcesz go dla siebie prywatnie to zbuduj na komponentach, ktore najbardziej Ci odpowiadaja...zazwyczaj jezeli jakas firma robi dobre radia (alpine) to gosniki sa juz o wiele gorsze i odwrotnie.
Cytat: | edni twierdza ze sprzet taki jak alpine powinien grac z takimi samymi podzespolami :/ |
w takim razie odeslij ich po nauke |
|
|
|
 |
|
|