|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zepsuty pilot, gdzie kupie nowy, a może jakiś zamiennik?? |
Autor |
Wiadomość |
sepiolek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 2002
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-01-2011, 22:09 Zepsuty pilot, gdzie kupie nowy, a może jakiś zamiennik??
|
|
|
Witam, padł mi pilot oryginalny od carismy, tzn. przycisk nie klika, tylko wystarczy lekko dotknąć i od razu reaguje, co jest strasznie uciążliwe, więc moje pytanie jest takie, czy mogę kupić jakiś pilot uniwersalny i zgrać go z centralką tego pilota?, czy może mogę gdzieś oprócz allegro, bo tam nie ma kupić oryginalny pilot.
Dziękuje bardzo za pomoc:)
P.S. Jeśli, by któs mógł mi powiedzieć co mogę zrobić w przypadku gdy gałka od skrzyni biegów lata mi w kółko jak oszalała, póścił jakiś zaczep, czy cos. |
_________________ Sepiol |
|
|
|
 |
pawelsonx
Forumowicz
Auto: 1.9dci
Zaproszone osoby: 103
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 77 razy Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 1606 Skąd: Piotrków Tryb.
|
|
|
|
 |
maniak30
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,8 GDI GLX '99
Pomógł: 9 razy Dołączył: 10 Sty 2009 Posty: 177 Skąd: czestochowa
|
Wysłany: 16-01-2011, 11:15
|
|
|
Kolego co do pilota wystarczy wymienić mikrostyk(około 2zł +robocizna) miałem to samo |
|
|
|
 |
sepiolek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 2002
|
Wysłany: 16-01-2011, 14:18
|
|
|
Carisma II 1.6 2002 hatchback, więc może któs poradzić co z tą skrzynią zrobić, tzn. z gałką skrzyni??
[ Dodano: 16-01-2011, 14:21 ]
maniak30 napisał/a: | Kolego co do pilota wystarczy wymienić mikrostyk(około 2zł +robocizna) miałem to samo |
Ok, ale mikrostyk to poprostu ten przycisk na płytce?:P, mogę zamienić go z przyciskiem, którego nie używam??tzn. chodzi mi o to, że mam drugi pilot, w którym też mi główny przycisk nie działa, i czy mogę wziąć inny z dwóch pozostałych przycisków?? |
_________________ Sepiol |
|
|
|
 |
maniak30
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,8 GDI GLX '99
Pomógł: 9 razy Dołączył: 10 Sty 2009 Posty: 177 Skąd: czestochowa
|
Wysłany: 16-01-2011, 16:56
|
|
|
tak to ten przycisk na płytce możesz a czemu nie tylko uważaj z lutownicą |
|
|
|
 |
pawelsonx
Forumowicz
Auto: 1.9dci
Zaproszone osoby: 103
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 77 razy Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 1606 Skąd: Piotrków Tryb.
|
|
|
|
 |
|
|