|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
sprężarka klimy saltec TM 15 HD |
Autor |
Wiadomość |
sebeq [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2007, 19:30 sprężarka klimy saltec TM 15 HD
|
|
|
witam od roku jeżdżę carismą 19TD 97r sprowadzoną z Belgii. Od wiosny zaczęło mi syczeć niemiło coś przy sprężarce klimy... po zaciągnięciu opinii u fachowca(który nie miał czasu przy moim auteczku coś więcej zrobić) dowiedziałem się że to łożysko w kole pasowym sprężarki i problem się zaczął... bo po ściągnięciu okazało się że nie jest to oryginalnie wstawiana klima tylko dokładana później i uchwyt jakiś dziwy do niej dorobiony pod silnikiem i części do nie tak łatwo dostać... . chciałbym zapytać czy ktoś się spotkał z taką sprężarką przy carismie...i czy można coś z tym zrobić.... bo gorąco okrutnie Pozdrawiam:) sprężarka klimy saltec TM 15 HD |
|
|
|
 |
luk_szc
Mitsumaniak mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1056 Skąd: się biorą dzieci ???
|
Wysłany: 22-08-2007, 23:21
|
|
|
Jedyne co znalazłem po polsku Sprężarki
http://www.webasto.pl Webasto Petemar Sp. z o.o. ul. Warszawska 205/219
05-092 Łomianki - tu szukać pomocy - to ichni produkt . |
_________________ Luk Carisma Automat 1,8 GDI EXE
Mitsumaniaki QR-Code:

|
|