|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.5 V6 Radom 1999, prośba o poradę |
Autor |
Wiadomość |
yoonior
Nowy Forumowicz
Auto: nie-Mitsu
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-01-2011, 11:06 [EAx 97-04] Galant 2.5 V6 Radom 1999, prośba o poradę
|
|
|
Witam wszystkich Forumowiczów
Przyznaję się szczerze, że forum czytuje od dość dawna, ale nie zakładałem wcześniej konta - ale teraz już nie jestem anonimowy
Czy ktokolwiek z Was oglądał może auto z Radomia, sprowadzone ze Szwajcarii, ogłoszenie zniknęło ale jeszcze widać jego opis
http://moto.allegro.pl/mi...1403039429.html
Czy jest możliwość sprawdzenia auta w Radomiu w jakimś serwisie specjalizującym się w Mitsu?
Coś możecie powiedzieć ew. na podstawie zdjęć (czy warto się w ogóle fatygować na oglądanie?).
Kod: | MITSUBISHI GALANT 2.5 V6
sprowadzony ze Szwajcarii (na kołach)
rok produkcji: 1999
100% BEZWYPADKOWY
od 1 właściciela, serwisowany (książka serwisowa), zadbany, w idealnym stanie technicznym i wizualnym.
-kolor szary metalik
-przebieg 149tys
-automat
-el.szyby
-4xairbag
-el.fotele
-tempomat
-el.lusterka
-3xkomplet kluczyków
-el.szklany szyber dach
-klimatronik
-podgrzewane fotele
-skórzana tapicerka w idealnym stanie
-kontrola trakcji
-radio cd blaupunkt+navigacia
-zmieniarka cd blaupunkt
-alufelga 17 opony letnie+zimowe
-relingi
-roleta bagażnika
-halogeny
Możliwość sprzedaży na raty. Na samochód wystawiam
fakturę VAT. Kupujący zwolniony z opłaty skarbowej.Auto przygotowane do rejestraci opłacone(cło,tłumaczenie,przegląd techniczny,ubezpieczenie)
TEL;796-78-08-08
CENA;16 800 |
Poniżej zrzut:
Będę wdzięczny za wszelkie opinie. Dziękuję |
_________________ G3Riders
www.g3riders.com |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 21-01-2011, 11:54
|
|
|
prawe tylne drzwi, lewy tylny błotnik mają a raczej wyglądają jakby miały inny odcień, trzebaby sprawdzić czy były malowane, a jeżeli tak, to czemu, ofkors, elementy ościenne, oraz reszta karoserii też do przejrzenia. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|