|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problemy z autem |
Autor |
Wiadomość |
Maciej8891
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-01-2011, 10:44 Problemy z autem
|
|
|
Witam zacznę od tego że carisma należy do mojego szwagra ale występują w niej dziwne i liczne objawy. Zapewne temat był nie raz poruszany ale niestety nie mam czasu na szukanie ponieważ auto na dniach musi wyjechać do Danii i leżymy po pierwsze jest problem z podłączeniem pod komputer ponieważ są tam 2 kostki co mnie dziwi jedna jest pod wejście OBD a druga nie wiadomo po co z jednym kabelkiem zdjęcia podeśle niedługo. W aucie został wymieniony moduł zapłony ponieważ auto w ogóle nie chciało odpalać a teraz świeci się ciągle CHECK ENGINE i obroty strasznie falują spalanie wzrosło do 25-30l na 100km z tłumika bardzo czuć nie przepaloną benzyne no i podczas jazdy gdy silnik wrkęci się na 2,5 tys obrotów i więcej zaczyna się mulić tracić stanowczo moc i niestety silnik nie ma siły ciągnąć dalej auta i jeżeli jest ktoś w posiadaniu schematu jak powinny być (i ile) kabelków podłączonych do wtyczki OBD |
|
|
|
 |
aren195612
Forumowicz
Auto: Space Star GDI 99r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lut 2009 Posty: 384 Skąd: Stargard Szczeciński
|
Wysłany: 15-01-2011, 11:15
|
|
|
Z jednego miasta jesteśmy, kliknij na priva. Poczytamy Evoscanem co tam się dzieje. |
|
|
|
 |
|
|