Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: fj_mike
23-01-2011, 22:18
Srebrny AVANCE kombi od kolegów z Czaple
Autor Wiadomość
muczi 
Nowy Forumowicz

Auto: służbowy
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-01-2011, 19:30   Srebrny AVANCE kombi od kolegów z Czaple

Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum. Natknąłem się na to miejsce szukając opinii o Galancie. Jestem zdecydowany kupić Galanta AVANCE 2.5 kombi. Dzisiaj przeglądając ogłoszenia trafiłem na Galanta z Czapli - link: http://otomoto.pl/mitsubi...-C17128958.html . Pojechałem obejrzeć i niestety to co już kilku forumowiczów starało się powiedzieć jest prawdą. Samochody z Czapli nie są tak kolorowe jak to z opisu wygląda. Ów Galant nie powiem żeby był brzydki z zewnątrz bo bym skłamał, ale przebieg 159tyś km jest mocno naciągnięty. Środek tego samochodu jest mocno zużyty, a w dodatku wiele z elementów się rusza. Uszczelka drzwi kierowcy też była prawdopodobnie demontowana, gdyż odłazi. Podsumowując Galanta mechanicznie wydaję się być ok. Jeżeli chodzi o jego stan wizualny to z zewnątrz jest ładny natomiast środek tego samochodu jest mocno wyeksploatowany.

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 23-01-2011, 20:20   

a moze cos wiecej, wiecej konkretow ?

co przemawia za
a co przeciw
a nie tylko, ze uszczelka i niby przebieg , moze masz dodatkowe zdjecia samochodu ?

i co , nie kupiles, mimo ze mechanicznie ok ? a wizualnie niby gorzej

SrebrnyAVANCE 
Nowy Forumowicz

Auto: X5 4.8i
Wysłany: 23-01-2011, 21:52   

Jeżeli ktoś chce kupic Galanta Avance,a zna się na Galantach(a nie jak w przypadku kolegi muczi) który to biegał po całym podwórku niepokojąc mnie i mojego psa od glsa 97rok do Avanca 2003 zadawając głupkowate pytania typu: Czemu ten 10,a tamten 20?? to kupi auto i będzie sie z niego długo cieszył no chyba,że zdyskwalifikuje go uszczelka w drzwiach,która akurat wyszła z rynienki prowadzącej z powodu przymarznięcia. Galant jest naprawde jedna z bardzo ładnie utrzymanych sztuk począwszy od silnika,skrzyni,kończąc na lakierze. Środek wytarty? Spotkałeś na swojej drodze Galanta po raz pierwszy,bo dotychczas jeździłeś tylko nowymi autami służbowymi typu Fabia gdzie przy przebiegu 30tys. km. ciężko będzie spotkac wytartą kierownice. Stan środka oceniam na 4+-to tak dla kogoś kto byc może jest zainteresowany. A Tobie kolego muczi szczerze życze żebyś dosiadł typowego AVANSA,a nie Avanca,myśle że znajdziesz gdzieś sztuke,która będzie miała wymienioną kierownice-koszt ok. 80zł

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 23-01-2011, 22:18   

muczi napisał/a:
Pojechałem obejrzeć i niestety to co już kilku forumowiczów starało się powiedzieć jest prawdą.

W większości są ci którzy mają całkiem inne zdanie vide Rafal_Szczecin, Derpin

muczi, poproszę o wyjaśnienia na priva.
Dzisiaj się zarejestrowałeś i już wydałeś opinię :evil:
Proszę o fotki i szczegóły.
Temat zamykam.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi