|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nie działa podświetlenie/ściemnianie |
Autor |
Wiadomość |
p_bladek
Mitsumaniak

Auto: Galant 99 2,5V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-02-2011, 14:45 Nie działa podświetlenie/ściemnianie
|
|
|
Witam, może ktos sie spotkał z tym problemem. Kiedy włączam światła nie działa mi sciemnianie zegarka i klimatronika, a podświetlenia licznika i konsoli nie ma wogóle,
Światła natomiast działaja prawidłowo. Problem wystepował i sam ustepował, a dzisiaj chyba umarła całosć na zawsze Help. Spotkał sie ktoś z takim zjawiskiem? |
_________________ Nie sztuka jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zrobić to boczną |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14378 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 08-02-2011, 15:18
|
|
|
p_bladek, sprawdź podłączenie kostki od ściemniania i bezpiecznik.
Żeby sprawdzić kostkę, musisz wyjąć ramkę zegarów. 2 wkręty od góry, lekko podważysz i wyjdzie. |
|
|
|
 |
p_bladek
Mitsumaniak

Auto: Galant 99 2,5V6
|
Wysłany: 08-02-2011, 15:35
|
|
|
Znalazłem, a to tylko dlatego że wsiakły mi przed chwila postojówki także. Winny okazał się przekaźnik (chyba) pod maską, zamieniłem z tym od podnoszenia szyb i problem zniknął, o dziwo szyby tez działają |
_________________ Nie sztuka jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zrobić to boczną |
|
|
|
 |
tomasek
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC60 MINI ONE
Pomógł: 28 razy Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 7250 Skąd: stolica wschodu
|
Wysłany: 08-02-2011, 16:21
|