|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pas przedni wzmocnienie zderzaka |
Autor |
Wiadomość |
vibe
Mitsumaniak
Auto: lancer 95 kombi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-02-2011, 22:16 Pas przedni wzmocnienie zderzaka
|
|
|
szukam pasa przedniego do lancera 95 1,6 16 v oraz wzmocnienia zderzaka może ktoś ma lub wie gdzie można dostać i czy warto kupić zamiennik proszę o rade miałem stłuczkę niestety poślizg tylnych kół w trakcie odwilży poniedziałkowej pozdrawiam Vibe |
|
|
|
 |
Piotras88
Forumowicz Piotras88

Auto: Mitsubishi Lancer V 1.6+LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Sie 2009 Posty: 143 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 13-02-2011, 23:59
|
|
|
właśnie miałem wystawić pas przedni na sprzedaż, mam nowiutki dałem za niego 100 pln i myślę, że tyle chciałbym uzyskać. Jest to zamiennik.
Błotnik tej firmy pasował idealnie, więc z przednim pasem nie powinno być problemu. Jeżeli chodzi o wzmocnienie zderzaka, to pamiętam, że z tym był problem i blacharz coś sam wymodził.
Jeżeli chodzi o odbiór, to moglibyśmy umówić się w połowie drogi między Lublinem, a Warszawą, bo pas mam akurat w okolicach Warki
Znalazłem to wzmocnienie w sklepie w Warszawie, kosztuje niecałe 50 zł, wiec nie jest źle |
|
|
|
 |
|
|