|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
CNG, opinie |
Autor |
Wiadomość |
Boniu
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.0 GLS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-01-2011, 18:32 CNG, opinie
|
|
|
Witam, niewiem czy to dobry dział jeśli nie to przepraszam.
Chciałem sie dowiedzieć czy ktoś może ma zamontowane CNG,
może ktoś zna dobry warsztat w warszawie który się tym zajmuje?
Oraz ogólne opinie na temat tego typu gazu.
Pozdrawiam |
_________________ Wybierz Kulturę - Wydarzenia Warszawa, seanse filmowe, przedstawienia teatralne, spotkania.
Mój nowy projekt - https://wpninja.es, strony WordPress, WooCommerce, BuddyPress. |
|
|
|
 |
Szwagroz
Forumowicz

Auto: Galant, 2,0 elegance
|
Wysłany: 24-01-2011, 07:22
|
|
|
moi znajomi maja kupione auto z cng, ściągnięte z włoch jakieś 3 lata temu, od tego czasu ani razu nie tankowali gazu z jednej przyczyny, brak stacji gdzie by mogli zatankować. w Kuj-pom są może ze 3 takie. Można sobie zamontować dystrybutor w domu, tyle że koszt to kilkanaście tysiecy zeta. Tanio nie znaczy że taniej. |
|
|
|
 |
Boniu
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.0 GLS
|
Wysłany: 24-01-2011, 08:20
|
|
|
Mi chodzi glownie o jazde miejska, w trasie nie bedzie mi szkoda na benzyne, wiem ze w warszawie jest jedna stacja. |
_________________ Wybierz Kulturę - Wydarzenia Warszawa, seanse filmowe, przedstawienia teatralne, spotkania.
Mój nowy projekt - https://wpninja.es, strony WordPress, WooCommerce, BuddyPress. |
|
|
|
 |
|
|