|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
Obroty proszę o POMOC!!! |
| Autor |
Wiadomość |
marcinmadozu
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-02-2011, 19:33 Obroty proszę o POMOC!!!
|
|
|
| Witam Ponawiam moje zapytanie co do obrotów chociaż troszke sie już naczytałem i będę miał jakąś wiedze na przyszłość, ale nie to jest powodem założenia nowego tematu otóż moja carisma zauważyłem dzisiaj wchodzi na wysokie obroty po nagrzaniu silnika do prawidłowej temp.Obroty 2000/min po nagrzaniu na zimnym rano około 1000/min co to może byc PROSZE o POMOC!!!!!!!!! POZDRo SILNIK 1.6 |
|
|
|
 |
marko81
Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 Lancer 1.8
|
Wysłany: 23-02-2011, 21:03
|
|
|
| wyreguluj zawory |
|
|
|
 |
marcinmadozu
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi carisma
|
Wysłany: 23-02-2011, 21:37
|
|
|
| Dzięki kolego, ale może coś więcej.Wszyscy piszą o krokowym, przepustnicy a tu PYK zawory. Zaworów nie słychać silniczek na prawdę pracuje bardzo cicho, ale dzięki za podpowiedź. |
|
|
|
 |
pawelsonx
Forumowicz
Auto: 1.9dci
Zaproszone osoby: 103
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 77 razy Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 1606 Skąd: Piotrków Tryb.
|
Wysłany: 24-02-2011, 00:06
|
|
|
Zawory raczej nie Ale nie zaszkodzi tego zrobić powinno się robić to co każdą wymianę oleju.
jak samochód poniżej 2001 roku można spróbować wy mrugać błędy |
|
|
|
 |
|
|
|