|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nawiew - dziwne dźwięki |
Autor |
Wiadomość |
chesy
Mitsumaniak
Auto: CARISMA '98 1.8GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-02-2011, 19:32 Nawiew - dziwne dźwięki
|
|
|
Witam dziś stało się coś dziwnego z moim nawiewem, gdy włączam go w jednym z nawiewników słychać dziwne zgrzyty? (coś jakby obcierało o wiatrak). Czy jest opcja, że wpadł tam jakiś liść itp.?. Dodam, że ogrzewanie działa poprawnie. Nie mam kompletnego pojęcia jak się za to zabrać. Proszę o poradę. |
|
|
|
 |
tomek_tom
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.8 GDI '98
Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Cze 2010 Posty: 185 Skąd: Sanok
|
Wysłany: 11-02-2011, 22:04
|
|
|
hmmm jak kiedyś takie coś usłyszałem to okazało się że padło mi łożysko w wiatraku niestety przynajmniej u mnie wiatrak był do wymiany |
|
|
|
 |
SHARK1979
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CZT
Pomógł: 39 razy Dołączył: 08 Wrz 2008 Posty: 3029 Skąd: Łęczyca
|
Wysłany: 12-02-2011, 18:29
|
|
|
chesy, ja tam tylko słyszałem u siebie i u innych przy niskiej temp popiskuje przy starcie a to "słychać dziwne zgrzyty" to fakt może wiatraczek się kończy bo raczej nic tam aż tak sporego by zgrzytać nie powinno się dostać
chesy napisał/a: | Czy jest opcja, że wpadł tam jakiś liść itp.? |
Liść by raczej się rozpadł i wyleciał |
_________________ Pomogłem?-nie krępuj się wciśnij pomógł
Najładniejsza Cari zlotu 2011
Najładniejsza Cari zlotu 2012
Najładniejsza Cari zlotu 2013
Najładniejszy Colt zlotu 2014 |
|
|
|
 |
|