|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 30-12-2006, 01:45 |
montaz klimy w Galancie |
Autor |
Wiadomość |
COLTER80 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-11-2006, 18:51 montaz klimy w Galancie
|
|
|
duzo jest zabawy zeby zamontowac wszystkie graty potrzebne do funkcjonowania klimatyzacji w Galancuie z 89roku ?
jaki koszt wszystich części i orietacyjny koszt robocizny ? |
|
|
|
 |
sampler
Forumowicz

Auto: Citroen C5 X7 2.2 HDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 62 razy Dołączył: 08 Gru 2005 Posty: 2353 Skąd: Lubin
|
Wysłany: 05-11-2006, 20:30
|
|
|
Ja sie przymierzam do montazu. Najwazniejsze zeby miec caly komplet. Instalacja jest przyszykowana w galu (szczegolnie w benzyniaku bo u mnie trzeba bedzie pokombinowac)
Koszt zalozenia (robocizna) duzy ale mozesz to sam skrecic i pozniej pojechac tylko na uszczelnienie i nabicie a to kosztuje okolo 250 zl.
Aha z tego co wiem trzeba zwracac uwage na kompresor. Jezeli olej jest juz podejrzany to z daleka od tego bo to najdrozsza zabawa przy klimie. |
_________________ BYŁY:
GALANT E34 1.8 TD
GALANT EA5A'97 2.5 V6 24V
GALANT AVANCE EA5A'03 2.5 V6 24V
Xsara 1.4i
SĄ:
CITROEN C5 X7 2.2 HDI
Peugeot 308 2.0 HDI |
|
|
|
 |
COLTER80 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-11-2006, 22:07
|
|
|
a czy ktoś na forum juz przeszedl montaz klimy do galanta?
aha, czy kompresor rozni sie od tego w Sigmie z 94roku ? |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 05-11-2006, 22:08
|
|
|
MARCIN--Ibiza napisał/a: | a czy ktoś na forum juz przeszedl montaz klimy do galanta |
Bartek? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|