Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Serwis mitsu Szczecin
Autor Wiadomość
seba314 
Forumowicz

Auto: Pajero IV 3.2DID
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-02-2014, 14:31   Serwis mitsu Szczecin

ktos ma jakies doswiadczenia z tym serwisem? pierwszy przeglad zbliza sie wielkimi krokami.
interesuje mnie jakosc wykonanych prac, terminy no i ceny

RalfPi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Wysłany: 04-02-2014, 22:00   

Z jednej strony niby bardzo miła i fachowa obsługa z drugiej kilka drobiazgów, które mogą być wypadkiem przy pracy...
np. nie wpięli mi wtyku do gniazda od kierunkowskazów po naprawie
Co do gwarancji.. to myślę, że można ich śmiało polecić i tu duży plus dla nich.
Nigdy nie miałem problemu ze zgłoszeniem pierdółek - jedną mi nawet naprawili mimo iż dotyczyła układu hamulcowego (czyli teoretycznie eksploatacyjnych części).

[ Dodano: 19-03-2014, 06:15 ]
Podbijam - dzwoniłem do Pana Tadeusza W. pseudonim "mechanik" - dobry fachowiec - miło i rzeczowo się z Nim gada. To jest duży plus firmy IMO...

PS Mam zamiar się kiedyś wybrać na regulację luzów zaworowych w Lancerze, co jest dość kłopotliwe i spośród 3 serwisu ... byli najtańsi :O (i pewnie najbardziej fachowi, bo mają sprzęt, manuale i doświadczenie :) ).

Kochan 
Mitsumaniak

Auto: Outlander
Wysłany: 02-04-2014, 22:42   

Dodam swoje 3 grosze, w poniedziałek zadzwoniłem z rana z prośbą o wycenę wymiany sprzęgła. Jakiś Pan powiedział, że właśnie jedzie do pracy ( na stronie pisze że zaczynają od 9.00 a ja dzwoniłem o 9.30 ) i żebym mu wysłał VIN to skontaktuje się ze mną i powie co i jak. Po 2 godzinach dzwonię raz jeszcze bo chciałem się przypomnieć i tu otrzymałem odpowiedź: " Właśnie przyjechałem do pracy i zaraz sprawdzę ceny części i w przeciągu 30 min zadzwonię do Pana". I tak się stało, że do dnia dzisiejszego nikt się ze mną nie skontaktował.

seba314 
Forumowicz

Auto: Pajero IV 3.2DID
Wysłany: 01-06-2014, 22:19   

mają teraz promocję na konserwację podwozia. za 250 pln-ów natryskują baranka a w profile zamknięte i drzwi wtryskują wosk.
robili to u mnie. jestem zadowolony zwłaszcza, że taniej nigdzie nie znalazłem :D

Odpowiedz do tematu