|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Serwis mitsu Szczecin |
Autor |
Wiadomość |
seba314
Forumowicz
Auto: Pajero IV 3.2DID
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Mar 2013 Posty: 270 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 04-02-2014, 14:31 Serwis mitsu Szczecin
|
|
|
ktos ma jakies doswiadczenia z tym serwisem? pierwszy przeglad zbliza sie wielkimi krokami.
interesuje mnie jakosc wykonanych prac, terminy no i ceny |
|
|
|
 |
RalfPi
Mitsumaniak
Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Lis 2010 Posty: 3185 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 04-02-2014, 22:00
|
|
|
Z jednej strony niby bardzo miła i fachowa obsługa z drugiej kilka drobiazgów, które mogą być wypadkiem przy pracy...
np. nie wpięli mi wtyku do gniazda od kierunkowskazów po naprawie
Co do gwarancji.. to myślę, że można ich śmiało polecić i tu duży plus dla nich.
Nigdy nie miałem problemu ze zgłoszeniem pierdółek - jedną mi nawet naprawili mimo iż dotyczyła układu hamulcowego (czyli teoretycznie eksploatacyjnych części).
[ Dodano: 19-03-2014, 06:15 ]
Podbijam - dzwoniłem do Pana Tadeusza W. pseudonim "mechanik" - dobry fachowiec - miło i rzeczowo się z Nim gada. To jest duży plus firmy IMO...
PS Mam zamiar się kiedyś wybrać na regulację luzów zaworowych w Lancerze, co jest dość kłopotliwe i spośród 3 serwisu ... byli najtańsi :O (i pewnie najbardziej fachowi, bo mają sprzęt, manuale i doświadczenie ). |
|
|
|
 |
Kochan
Mitsumaniak
Auto: Outlander
|
Wysłany: 02-04-2014, 22:42
|
|
|
Dodam swoje 3 grosze, w poniedziałek zadzwoniłem z rana z prośbą o wycenę wymiany sprzęgła. Jakiś Pan powiedział, że właśnie jedzie do pracy ( na stronie pisze że zaczynają od 9.00 a ja dzwoniłem o 9.30 ) i żebym mu wysłał VIN to skontaktuje się ze mną i powie co i jak. Po 2 godzinach dzwonię raz jeszcze bo chciałem się przypomnieć i tu otrzymałem odpowiedź: " Właśnie przyjechałem do pracy i zaraz sprawdzę ceny części i w przeciągu 30 min zadzwonię do Pana". I tak się stało, że do dnia dzisiejszego nikt się ze mną nie skontaktował. |
|
|
|
 |
seba314
Forumowicz
Auto: Pajero IV 3.2DID
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Mar 2013 Posty: 270 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 01-06-2014, 22:19
|
|
|
mają teraz promocję na konserwację podwozia. za 250 pln-ów natryskują baranka a w profile zamknięte i drzwi wtryskują wosk.
robili to u mnie. jestem zadowolony zwłaszcza, że taniej nigdzie nie znalazłem |
|
|
|
 |
|
|