|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
poziom płynu chłodniczego |
Autor |
Wiadomość |
lukjaw
Forumowicz
Auto: ASX 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-12-2012, 19:33 poziom płynu chłodniczego
|
|
|
Witam szanowne grono - czy u Was również po przejechaniu około 15.000 km spadł poziom płynu chłodniczego w zbiorniczku wyrównaczym? Niestety nie zdąrzyłem zaobserowować, czy jest to efekt znacznego spadku temperatury na zewnątrz (auto parkowane na noc w garażu podziemnym tak czy siak), czy czegoś innego. Miesiąc / dwa temu poziom był idealny - pomiędzy min a max, a kilka dni temu zaobserowałem że poziom zmalał prawie do min.
Kwestia czy dolać / zgłaszać / czekać
1,6 benzyna.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Lucas123w
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 Invite
Pomógł: 11 razy Dołączył: 20 Mar 2012 Posty: 977 Skąd: Rumia
|
Wysłany: 22-12-2012, 19:50
|
|
|
U mnie też tak spadło, na pierwszym przeglądzie sami dolali. Teraz nic nie ubywa, podjedź do ASO i powiedz że za szybko stan płynu zszedł to może doleją na free |
_________________  |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23-12-2012, 17:27
|
|
|
Najlepiej dolać samemu, nie jest to kosztowny zabieg, pewnie wyjdzie taniej niż koszt benzyny za dojazd do ASO. A tam to oni raczej nic nie robią za darmo. |
|
|
|
 |
Trik
Mitsumaniak 1056/KMM

Auto: Lancer 1.5 invite '08
Pomógł: 39 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 3045 Skąd: Augustów
|
Wysłany: 23-12-2012, 19:00
|