|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z elektryką |
Autor |
Wiadomość |
Marcyś
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-03-2011, 22:44 Problem z elektryką
|
|
|
Bo mam problem techniki elektrycznej w samochodzie, otóż świeci mi kontrolka akumulatora, pierwsza diagnoza brzmiała tak, że alternator nie ładuje akumulatora, więc kupiłem nowy alternator (przy okazji zakupiłem nowy akumulator). Problem nie zniknął, druga myśl brzmiała iż może to być wina przekaźnika pod maską w skrzynce od strony kierowcy, ale i ten aspekt sprawdziliśmy i to nie jest to. Więc pytam was drodzy forumowicze w czym może tkwić problem? |
Ostatnio zmieniony przez Marcyś 14-03-2011, 01:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pawelsonx
Forumowicz
Auto: 1.9dci
Zaproszone osoby: 103
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 77 razy Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 1606 Skąd: Piotrków Tryb.
|
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1932 Skąd: Staniszów
|
|
|
|
 |
Marcyś
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8
|
Wysłany: 12-03-2011, 23:33
|
|
|
eh, wybaczcie mi.
Bo mam problem techniki elektrycznej w samochodzie, otóż świeci mi kontrolka akumulatora, pierwsza diagnoza brzmiała tak, że alternator nie ładuje akumulatora, więc kupiłem nowy alternator (przy okazji zakupiłem nowy akumulator). Problem nie zniknął, druga myśl brzmiała iż może to być wina przekaźnika pod maską w skrzynce od strony kierowcy, ale i ten aspekt sprawdziliśmy i to nie jest to. Więc pytam was drodzy forumowicze w czym może tkwić problem? |
|
|
|
 |
|
|