|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] różne wskazania komputer - licznik |
Autor |
Wiadomość |
albundy
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 1.6 2002
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-09-2011, 21:13 [Cari 1.6] różne wskazania komputer - licznik
|
|
|
Mam problem od wczoraj otóż w mojej carismie został wymieniony rozrząd..niby wszystko jest ok ale gdy odwiedziłem cpn i zalałem paliwa okazało się że licznik komputera nadal pokazuje że mogę przejechać jeszcze 100 km. pomimo tego że mam pół zbiornika paliwa.. po dzisiejszym dniu wg wskazań komputera mogę jeszcze przejachać 50 km... a paliwa w zbiorniku mam prawie połowę.. czy da się może zrestarować jakoś ten komputer ... bądz co może być nie tak ... zastanawiam się czy jak na komputerze pojawi się zero to samochod mi stanie ?? |
_________________ albundy |
|
|
|
 |
Xiah
Forumowicz
Auto: Carisma 97r 1.6 GL
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 231 Skąd: Płock
|
Wysłany: 13-09-2011, 14:57
|
|
|
samochód na pewno nie stanie, gdzieś kiedyś był wspominany temat błędnych wskazań komputera...musisz poszukać. |
|
|
|
 |
albundy
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 1.6 2002
|
Wysłany: 13-09-2011, 16:49
|
|
|
no wlaśnie.. nie staną ... dziś poprostu oczyściłem jedną wtyczkę która jest koło zbiornika paliwa.. zajechałem na stacje ... zatankowałem i ku mojemu zdziwieniu wszystko zaczęło działać poprawinie |
_________________ albundy |
|
|
|
 |
|
|