|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dobry masaż |
Autor |
Wiadomość |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24314 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 27-01-2011, 13:33 Dobry masaż
|
|
|
Zna ktoś jakiś dobry punkt w Trójmieście, gdzie można się udać na masaż? Boli mnie ostatnio szyja niemiłosiernie i zaczynam szukać takich rozwiązań.
Słyszałem, że w hotelu Gdynia jest, ale tam różnie bywa z obsługą - parę lat temu koleżanka była i jakiś facet ją masował, to narzekała, że słabo. Innym razem przyszła szczupła, niby słabowita pani i tak ją wytarmosiła, że nigdy jeszcze takiego masażu (w pozytywnym sensie) nie miała. Takiej właśnie osoby szukam |
|
|
|
 |
Silverrr
Mitsumaniak Jackdaw

Auto: Lancer SB 2008 1.8 Invite
|
Wysłany: 27-01-2011, 13:51
|
|
|
Ja pracuję w Sheratonie, zapytam dziś w "SPA at Sheraton Sopot" czy mam jakieś zniżki dla pracowników czy na voucher. Wieczorem dam znać. Jak nie będzie to zapytam koleżankę z pracy, która raz w miesiącu jeździ i mówi, że jest na prawdę porządny masaż |
_________________ Zwycięzca konkursu "Parkowanie L200 na kopertę" - VIII Zlot Mitsumaniaków - Wilkasy 2010. 24 sekundy
 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 27-01-2011, 14:17
|
|
|
darek szukaj masazystow wsrod pracownikow rehabilitacji lub temu podobnych pracujacych w szpitalu, naprawde potrafia ostro dac w kosc |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24314 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 27-01-2011, 19:28
|
|
|
arturro napisał/a: | szukaj masazystow wsrod pracownikow rehabilitacji |
hmmm - poznałem taką jedną - niezwykle ładna i seksowna (poważnie) - aż za bardzo, że wstyd mi do niej chodzić... |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 27-01-2011, 22:48
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | że wstyd mi do niej chodzić... |
|
|
|
|
 |
LanciGD
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer GLI 1.3 12v
|
|
|
|
 |
Silverrr
Mitsumaniak Jackdaw

Auto: Lancer SB 2008 1.8 Invite
|
Wysłany: 29-01-2011, 16:17
|
|
|
Sorry, nie zdążyłem przed zamknięciem SPA. Jutro mam dniówkę to zapytam. |
_________________ Zwycięzca konkursu "Parkowanie L200 na kopertę" - VIII Zlot Mitsumaniaków - Wilkasy 2010. 24 sekundy
 |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2011, 23:29
|
|
|
Darku ja polecam masażystę w gdyni na ulicy ossowskiej -chodzę tam od lat, bardzo dobrze masują, nastawiają, są masażystami sportowymi od wielu wielu lat. Przychodzą tam ludzie z problemami kręgosłupa, reumatyzmem. Koszt 55pln za masaż.
Ja chodzę i się jeszcze nigdy nie zawiodłem więc polecam. |
|
|
|
 |
michu300
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0DiD
|
Wysłany: 25-02-2011, 15:22
|
|
|
dm17 napisał/a: | Darku ja polecam masażystę w gdyni na ulicy ossowskiej -chodzę tam od lat, bardzo dobrze masują, nastawiają, są masażystami sportowymi od wielu wielu lat. Przychodzą tam ludzie z problemami kręgosłupa, reumatyzmem. Koszt 55pln za masaż.
Ja chodzę i się jeszcze nigdy nie zawiodłem więc polecam. |
Potwierdzam, tez korzystałem i mi pomogli. Mialem problem z lordozą ...
Tylko dobrze mieć zdjęcie ze sobą. |
|
|
|
 |
|
|