|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Outlander I 2006 2.4 wawa-auto ratusz |
Autor |
Wiadomość |
grembol
Nowy Forumowicz
Auto: Opel Vectra B '99
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-12-2011, 20:56 Outlander I 2006 2.4 wawa-auto ratusz
|
|
|
witam! czy ktoś widział już tą sztukę?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C22054173.html
od razu przyznam że nie kontaktowałem się ze sprzedającym bo w wigilię dopiero zobaczyłem to ogłoszenie, więc vinu nie mam ani potwierdzenia że faktycznie taki śmiesznie niski przebieg, fotki niskiej jakości ale wygląda na nich ciekawie - dlatego liczę że może ktoś był i macał, w końcu warszawa dość duże miasto a auto za tą cenę bardzo przyzwoicie wygląda |
|
|
|
 |
desti
Forumowicz
Auto: CLS320black, 911(997)4S, Qq+2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 327 Skąd: Chojnice
|
Wysłany: 26-12-2011, 12:15
|
|
|
Co do tego egzemplarza pochodzi on bez wątpienia z USA poznać to można po tylnym zderzaku. Auta z USA raczej nie trafiają do nas w bezwypadkowej formie, co do przebiegu jest on nie realny nawet w milach. Zdobadz VIN do tego wozu i zarejestruj się na http://www.bezwypadkowy.net/ w sekcji VIN checker w ciągu paru godzin Tobie sprawdzą ten samochód i jeśli był targany z USA i powinny tam być również fotki jak był walnięty. Powiem to szczerze, że nie istniej coś takiego jak bardzo tani zadbany egzemplarz z niskim przebiegiem i do tego bezwypadkowy w takich cenach. W Niemczech za takiego zapłaciłbyś ok 14tyś EU. Sądze, że po sprawdzeniu tego wszystkiego nie zainteresuje Ciebie akurat ten egzemplarz. Co do stwierdzenia bezwypadkowy może chodziło mu o to, że nikt jeszcze w nim nie zginął ??
[ Dodano: 27-12-2011, 11:44 ]
Sorry z tą ceną troszkę przesadziłem ale za egzemplarz w prawie idealnym stanie z niskim przebiegiem trzeba dać już 10tyś EU
[ Dodano: 27-12-2011, 11:53 ]
Po zdjęciach widać, że miał robiony przód maskę ma założoną od wersji TURBO przedni zderzak nie jest najlepiej spasowany. Wracając do maski to nikt tak sobie nie traciłby na wymianę maski ok 1500zł |
|
|
|
 |
|
|