|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3G 00-04 ] Mitsubishi Eclipse 3.0V6 |
Autor |
Wiadomość |
rcicho01
Nowy Forumowicz The DarkSide

Auto: Galant SE 2.4GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-03-2011, 14:58 [3G 00-04 ] Mitsubishi Eclipse 3.0V6
|
|
|
Kod: | http://moto.allegro.pl/mitsubishi-i1522557042.html
Do sprzedania piękne Mitsubishi Eclipse z 2002 roku 3.0 V6, 210KM |
Witam,
jestem posiadaczem Galanta 2.4GDI, jednak ostatnio chodzi za mną chęć zmiany auta na coś bardziej sportowego. Wpadła mi w oko wyżej umieszczona Eclipse'a.
Na co zwracać uwagę przy oględzinach ? Cena wydaje się chyba dość atrakcyjna ? Brak zdjęcia komory. Jedyne co mi się rzuciło to brak znaczka na przednim zderzaku.
Będę wdzięczny za jakieś pomocne informacje, ew. może ktoś zna tą konkretną sztukę ?
pozdr |
|
|
|
 |
zenek_bb
Mitsumaniak Moderator

Auto: Eclipse 1G 7bolt '93 Stag300+
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 33 razy Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 975 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 29-03-2011, 01:14
|
|
|
był malowany po prostu a komora silnika albo inny kolor albo barwę |
_________________ Jeżeli założysz temat, za post który Ci pomógł daj autorowi "Pomógł", pod postem jest guzik!
<-Kliknij, pooglądaj : )
Znasz Hymn MitsuManiaków! Nie słyszałeś go jeszcze? Klikaj
Kocham mojego czerwonego misia.... "to auto jest najpiękniejsze na świecie, a teraz przechodzi w twoje ręce, zaopiekuj się nim tak jak kiedyś ja..."
Nie zawiedziesz się na mnie tato...
Moderator nie nabija postów –moderator ma wiele do przekazania!
Pokaż serce!!! Kliknij dzisiaj Pajacyka i Polskie Serce i wpisz swoje kliknięcie w tym temacie!!! Razem pomagajmy!!! |
|
|
|
 |
|
|