Zamknięty przez: Efa! 14-03-2011, 08:37 |
Kto wybiera sie na zlot w Wilkasach? |
Autor |
Wiadomość |
DziadekMirek
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2A GLS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-08-2010, 20:17 Kto wybiera sie na zlot w Wilkasach?
|
|
|
Ktoś z Torunia? Z Bydgoszczy lub okolic? Chcialbym zamowić koszulkę "zlotową" lecz sam nie bede mogl jej odebrac. Nie dam rady zjawic sie na mazurach w przyszly weekend. Moze ktos mogłby odebrac dla mnie tą koszulkę? |
_________________ Nigdy nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
|
Wysłany: 20-08-2010, 21:27
|
|
|
DziadekMirek napisał/a: | Chcialbym zamowić koszulkę "zlotową" lecz sam nie bede mogl jej odebrac |
nie domówisz już koszulki zlotowej. Możesz ją ewentualnie na Zlocie KUPIĆ jeśli osoba którą poprosisz ją nabędzie na kramiku. |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
|
Wysłany: 20-08-2010, 23:23 Re: Kto wybiera sie na zlot w Wilkasach?
|
|
|
DziadekMirek napisał/a: | Ktoś z Torunia? Z Bydgoszczy lub okolic? Chcialbym zamowić koszulkę "zlotową" lecz sam nie bede mogl jej odebrac. Nie dam rady zjawic sie na mazurach w przyszly weekend. Moze ktos mogłby odebrac dla mnie tą koszulkę? | ja, ale nie mogę obiecać, że wystarczy koszulek |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
DziadekMirek
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2A GLS
|
Wysłany: 13-03-2011, 23:23
|
|
|
Tomek,ten post jest do skasowania.zdeaktualizowal sie ;0 |
_________________ Nigdy nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
|