|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
resory piórowe do wersji l400 2.4 4x4 |
Autor |
Wiadomość |
magajwerx
Nowy Forumowicz magajwerx
Auto: mitsubishi space gear 2.4i 4WD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-03-2011, 22:11 resory piórowe do wersji l400 2.4 4x4
|
|
|
czy resory piórowe (sama laga) do wersji L400 2.4i 4x4 (model PD4V) są identyczne z innym modelem (np. pajero, L200). Potrzebuję po złamałem, a na pytanie w sklepach o taki model patrzą na mnie jak na marsjanina.
FIrmy które dorabiają proponują mi, abym im przesłał na wzór stary, ale na razie nie dam rady rozebrać auta. NAdmieniają przy tym, że podstawowe modele mają na stanie. Gdybym jedynie posiadł wiedzę, że to taki a taki model....
Wiem, że najprościej wyjąć, zmierzyć lub wysłać i czekać, ale to także unieruchamia auto na długi czas. |
_________________ magajwerx |
|
|
|
 |
futro68
Mitsumaniak

Auto: L-400, Astra H, Nissan NV200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-03-2011, 21:31
|
|
|
powinny pasować od innych L400 byle nie od wersji long PB3V i PB5V (ma 4 pióra), zobacz na allegro najprościej kupić resora używkę, dużo nie zapłacisz a będzie na ew. dalsze wymiany |
|
|
|
 |
|
|