Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
resory piórowe do wersji l400 2.4 4x4
Autor Wiadomość
magajwerx 
Nowy Forumowicz
magajwerx

Auto: mitsubishi space gear 2.4i 4WD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-03-2011, 22:11   resory piórowe do wersji l400 2.4 4x4

czy resory piórowe (sama laga) do wersji L400 2.4i 4x4 (model PD4V) są identyczne z innym modelem (np. pajero, L200). Potrzebuję po złamałem, a na pytanie w sklepach o taki model patrzą na mnie jak na marsjanina.
FIrmy które dorabiają proponują mi, abym im przesłał na wzór stary, ale na razie nie dam rady rozebrać auta. NAdmieniają przy tym, że podstawowe modele mają na stanie. Gdybym jedynie posiadł wiedzę, że to taki a taki model....
Wiem, że najprościej wyjąć, zmierzyć lub wysłać i czekać, ale to także unieruchamia auto na długi czas.

futro68 
Mitsumaniak

Auto: L-400, Astra H, Nissan NV200
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-03-2011, 21:31   

powinny pasować od innych L400 byle nie od wersji long PB3V i PB5V (ma 4 pióra), zobacz na allegro najprościej kupić resora używkę, dużo nie zapłacisz a będzie na ew. dalsze wymiany

Odpowiedz do tematu