|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[B-B] Wisła Soszów czy Ustroń Czantoria? |
Autor |
Wiadomość |
gigant87
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 31-03-2011, 22:35
|
|
|
Wracałem z nart ze Słowacji dziś.... Jechałem m.in. przez Żywiec, Bielsko. Po południu ok. 18:00 było 17°C. Ciepło. Spoglądałem w kierunku Skrzycznego i czarno to widzę, czarno
Mam znajomego, który mieszka w Ustroniu pod Czantorią - rano mogę zadzwonić i zapytać czy da się tam jeszcze jeździć.
Zawsze możesz spróbować na Czantorii a jak będzie kiepsko to podjechać dalej na Soszów. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
gigant87
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
|
Wysłany: 04-04-2011, 14:57
|
|
|
Dziękuję Jacku za pomoc.
Wybrałem jednak Wisłę Soszów
Pojechałem ok 12 i stok był już trochę rozjeżdżony. Gdybym był tam rano (ok to byłoby OK. Wskutek tego pojeździłem tylko godzinę, ale i tak jestem zadowolony, że w kwietniu, przy 15 stopniach i pięknym słońcu mogłem jeszcze trochę pośmigać na desce! |
_________________ Była:Mitsubishi Carisma '96 1.6 automat HTB
Obecnie: F34 |
|
|
|
 |
|
|