|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
dziwne L200 |
Autor |
Wiadomość |
pgas
Nowy Forumowicz
Auto: L200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-02-2011, 02:13 dziwne L200
|
|
|
Witam
Chcę kupić L200 (drugie) znalazłem auto z 2007r
przebieg ok.100.000 km, ale jest trochę nietypowe: podwójna kabina, ale z paką dłuższą o ok. 0,5 - 0,8 m.
Trochę dziwne
Czy ktoś może spotkał się już z taką konfiguracją?
Całość wygląda na fabrycznie wykonaną. zero jakichkolwiek śladów samoróbki.
pozdrawiam.
z góry dzięki za odpowiedź
 |
|
|
|
 |
namotore
Mitsumaniak ach

Auto: T-fünf
|
Wysłany: 19-02-2011, 13:45
|
|
|
widac przedluzke w ksztalcie banana przed tylnymi nadkolami. Takie rurowe odbojniki widzialem w landroverach w kopalni, na drogach moga czepiac sie pieski. ile za to chca?? |
|
|
|
 |
pgas
Nowy Forumowicz
Auto: L200
|
Wysłany: 19-02-2011, 14:25
|
|
|
trochę ulęgałka cały delikatnie poobijany.
odboje do zdjęcia, kiepsko z nimi wygląda
Ale pytam jeszcze raz: czy ktoś się spotkał z takim długim egzemplarzem? |
|
|
|
 |
namotore
Mitsumaniak ach

Auto: T-fünf
|
Wysłany: 20-02-2011, 22:40
|
|
|
u nas w robocie takie tylko jezdza :  |
|
|
|
 |
Szarkrow
Nowy Forumowicz
Auto: l200 2002
Kraj/Country: Ireland
Dołączył: 24 Lut 2011 Posty: 6 Skąd: Rybnik / Galway (Ireland)
|
Wysłany: 26-02-2011, 08:36
|
|
|
Witam wszystkich. Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem eLki z 2002 roku, to mój pierwszy wóz 4x4, więc liczę na to że tutaj na forum znajdę wszystkie niezbędne info i porady. Misiek będzie mi służył głównie do pracy wiec na pakę wskoczy metalowa skrzynia na narzędzia co przy okazji dociąży tył.. Zastanawia mnie jak wygląda sprawa z twardością pedału hamulca w Waszych eLkach, bo u mnie pedał jest bardzo miękki, wpada w podłogę ale robotę swoją wykonuje.Odpowietrzyłem hamulce nadal to samo, wiec może to klocki może pompa a może po prostu tak ma być?? Pozdrawiam wszystkich serdecznie z Zielonej Wyspy.
http://img841.imageshack.us/i/dsc02464w.jpg/ |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 26-02-2011, 09:05
|
|
|
Szarkrow napisał/a: | Witam wszystkich. Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem eLki z 2002 roku, to mój pierwszy wóz 4x4, więc liczę na to że tutaj na forum znajdę wszystkie niezbędne info i porady. Misiek będzie mi służył głównie do pracy wiec na pakę wskoczy metalowa skrzynia na narzędzia co przy okazji dociąży tył.. Zastanawia mnie jak wygląda sprawa z twardością pedału hamulca w Waszych eLkach, bo u mnie pedał jest bardzo miękki, wpada w podłogę ale robotę swoją wykonuje.Odpowietrzyłem hamulce nadal to samo, wiec może to klocki może pompa a może po prostu tak ma być?? Pozdrawiam wszystkich serdecznie z Zielonej Wyspy.
http://img841.imageshack.us/i/dsc02464w.jpg/ |
Albo pompa wspomagania (waku, które jest na alternatorze0 albo pompa hamulcowa. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|