|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: tyku 22-04-2018, 19:29 |
LANCER VII - jak zdemontować konsolę nawiewu |
Autor |
Wiadomość |
swr
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer VII, 1,6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-04-2018, 23:28 LANCER VII - jak zdemontować konsolę nawiewu
|
|
|
Witam,
Mam Lancerka VII z 10.2007. Chciałbym zdemontować konsolkę nawiewu żeby wymienić żaróweczni podświetlania. niestety nie wiem jak się za to zabrać. Żadnych śrubek.
Wyjąłem pokrętła, myślałem że pod spodem jakieś śrubki....ale nic. Pokrętła są malutkie.
Wersja z 10.2017 ma automatyczną klimę i konsolkę na samym dole pod kieszonką. Wszyskie manuale pokazują poprzednią wersję z manualną klimą.
Proszę o pomoc.
Tom |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 21-04-2018, 10:43
|
|
|
Nie ten dział. Masz pewnie Lancera CS z końcówki produkcji. Ale nigdy nie dobierałem się do pokręteł od klimy. |
|
|
|
 |
Tygr
Forumowicz

Auto: Lancer 2004 LPG
Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Gru 2016 Posty: 245 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
xawierCK
Nowy Forumowicz
Auto: MITSUBISHI LANCER VII
|
Wysłany: 27-04-2018, 10:30
|
|
|
Hej, poradziłeś sobie kolego z tym demontażem? też mnie czeka odkręcienie tego panelu i nie wiem jak . U mnie przestało działać pokrętło od ogrzewania. |
_________________ xawierCK |
|
|
|
 |
|
|