|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zakup Lancra 2.0 sport |
Autor |
Wiadomość |
Duke
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-03-2011, 11:06 Zakup Lancra 2.0 sport
|
|
|
witam,
nadszedł czas na wymianę obecnego autka i tak sobie wykminiłem, że dobrą opcją jest Lancer 2.0 sport z VIII generacji w sedanie.
Póki co patrząc na allegro nie ma sa wielu ofert, a dwie mi odpowiadające znajdują się spory kawałek drogi ode mnie.
http://otomoto.pl/mitsubi...-C16030660.html
http://otomoto.pl/mitsubi...-C17468836.html
Czy ktoś z Mistumaniaków może oglądał któreś z tych aut? Lub też może podskoczyć i obejrzyć?
pozdrowienia |
|
|
|
 |
Muciek
Mitsumaniak Amnetyst Black
Auto: O2 FL
Pomógł: 3 razy Dołączył: 05 Paź 2010 Posty: 896 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 11-03-2011, 17:15
|
|
|
Ten z pierwszego zdjęcia nie ma czasem innego koloru przedniego zderzaka od reszty? Tak mi się coś wydaję |
|
|
|
 |
Duke
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
|
Wysłany: 12-03-2011, 16:14
|
|
|
Jako, że egzemplarz gdański wyparował to umieszczam dane drugiej sztuki na wypadek gdyby aukcja się skończyła:
Kod: | Mitsubishi Lancer 2.0 135KM - z Niemic, SERWIS !
Cena (brutto):19 900 PLN
Typ: Sedan / Limuzyna
Wersja: VIII
Rok produkcji: 2004
Data rejestracji: 04/2004
Przebieg w km: 90 000 km
Skrzynia biegów: manualna
Moc: 135 KM (99 kW)
Pojemność skokowa: 1997 cm³
Rodzaj paliwa: benzyna
Kolor: bordowy-metallic
Liczba drzwi: 4/5
Kraj pochodzenia: Niemcy
Kraj aktualnej rejestracji: Niemcy
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, ASR, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, ESP, EDS, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
VIN - numer ident. pojazdu :
JMBSNCS9A4U000275
Opis pojazdu:
Do sprzedania MITSUBISHI LANCER w wersji SEDAN/LIMUZYNA z silnikiem 2.0 o mocy 135PS z manualną skrzynią biegów
Auto z roku 2004 z UDOKUMENTOWANYM przebiegiem 90.000km (KSIĄŻKA SERWISOWA)
Auto świeżo sprowadzone, na tablicach celnych,od prywatnej osoby - 100% BEZWYPADKOWE, ORYGINALNY LAKIER !!!
Stan bdb, zarówno pod względem technicznym jak i wizualnym !!!
Samochód bardzo zadbany,zawieszenie,silnik pracują idealnie ,środek auta bardzo dobrze utrzymany,tapicerka jak nowa w aucie nie palono papierosów !!!!!
Auto eksploatowane przez jednego właściciela !!!!!!!!!!!
MITSUBISHI z wyposażenia posiada m.in.:
-KLIMATYZACJĘ
-EL.SZYBY
-PODŁOKIETNIK
-WSPOMAGANIE KIEROWNICY
-SPRYSKIWACZE REFLEKTORÓW
-PODUSZKI POWIETRZNE
-RADIO CD
-CENTRALNY ZAMEK
-2 PILOTY
-2 KPL. KLUCZY
-ABS
-WSPOMAGANIE
-TYLNY SPOILER
-FELGI ALUMINIOWE
-KSIĄŻKA SERWISOWA
Zapraszam do obejrzenia samochodu i jazdę próbną, możliwość sprawdzenia na stacji diagnostycznej !!!
--> Możliwy KREDYT bez zaświadczeń o dochodach lub ZAMIANA na tańsze auto !!!
Ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego oraz opisu towaru ani zapewnienia w rozumieniu art. 4 Ustawy z dnia 27 lipca 2002 roku o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz art.66 § 1 k.c Sprzedający nie odpowiada za błędy lub nieaktualności w ogłoszeniu.
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Auto - Komis "NICOLA" Skup Sprzedaż Zamiana RATY
Al. Wojska Polskiego (plac obok nr 13)
58-150 Strzegom
Tel:
+48 - 795-693-370
+48 - 605-22-59-61
adres strony: http://komis-nicola.otomoto.pl/ |
Cena atrakcyjna, przebieg oczywiście traktuje z przymrużeniem oka. Bardziej by mnie interesowało jak np wygląda tapicerka pod dywanikami itp. Elementy, których raczej przez telefon nikt nie zdradzi, a żal by mi było na marne jechać 220km w jedną stronę.
Może ktoś zna jakiś rozsądny serwis na miejscu do sprawdzenia autka. |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1924 Skąd: Staniszów
|
Wysłany: 09-04-2011, 21:02
|
|
|
Witam,
Byłem zobaczyć ten egzemplarz ze Strzegomia.
Z tego co zobaczyłem to jest kilka rysek na lakierze, ale nic szczególnego. Komora silnika wyglada dobrze, ale może była czyszczona, bo jest czysto. Raczej nie miał żadnych przygód.
Z tego co bardzo źle wyglądało dla mnie (może użytkownicy powiedzą, że to norma) to:
Wytarta kierownica,
przetarta tapicerka na tylnej kanapie, raczej wymaga zrobiena nowej,
podłoga bagażnika połamana (deska) i jakby była wcześniej mokra, ale w bagażniku niw widać innych śladów,
opony letnie raczej do wymiany i są to Khumo, nie wiem jak bardzo zużywają się opony, ale dla mnie przy tym przebiegu drugi komplet opon nie powinien być zużyty, bo przecież miał zimówki,
korozja na mocowaniu fotela kierowcy. |
|
|
|
 |
|
|