Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zakup Lancra 2.0 sport
Autor Wiadomość
Duke 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-03-2011, 11:06   Zakup Lancra 2.0 sport

witam,
nadszedł czas na wymianę obecnego autka i tak sobie wykminiłem, że dobrą opcją jest Lancer 2.0 sport z VIII generacji w sedanie.

Póki co patrząc na allegro nie ma sa wielu ofert, a dwie mi odpowiadające znajdują się spory kawałek drogi ode mnie.
http://otomoto.pl/mitsubi...-C16030660.html
http://otomoto.pl/mitsubi...-C17468836.html

Czy ktoś z Mistumaniaków może oglądał któreś z tych aut? Lub też może podskoczyć i obejrzyć?
pozdrowienia

Muciek 
Mitsumaniak
Amnetyst Black

Auto: O2 FL
Wysłany: 11-03-2011, 17:15   

Ten z pierwszego zdjęcia nie ma czasem innego koloru przedniego zderzaka od reszty? Tak mi się coś wydaję :oops:

Duke 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander
Wysłany: 12-03-2011, 16:14   

Jako, że egzemplarz gdański wyparował to umieszczam dane drugiej sztuki na wypadek gdyby aukcja się skończyła:

Kod:
Mitsubishi Lancer 2.0 135KM - z Niemic, SERWIS !
Cena (brutto):19 900 PLN
Typ: Sedan / Limuzyna
Wersja: VIII
Rok produkcji: 2004
Data rejestracji: 04/2004
Przebieg w km: 90 000 km
Skrzynia biegów: manualna
Moc: 135 KM (99 kW)
Pojemność skokowa: 1997 cm³
Rodzaj paliwa: benzyna
Kolor: bordowy-metallic
Liczba drzwi: 4/5
Kraj pochodzenia: Niemcy
Kraj aktualnej rejestracji: Niemcy

Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, ASR, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, ESP, EDS, światła przeciwmgłowe

Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany

VIN - numer ident. pojazdu :
JMBSNCS9A4U000275

Opis pojazdu:
Do sprzedania MITSUBISHI LANCER w wersji SEDAN/LIMUZYNA z silnikiem 2.0 o mocy 135PS z manualną skrzynią biegów
Auto z roku 2004 z UDOKUMENTOWANYM przebiegiem 90.000km (KSIĄŻKA SERWISOWA)

Auto świeżo sprowadzone, na tablicach celnych,od prywatnej osoby - 100% BEZWYPADKOWE, ORYGINALNY LAKIER !!!
Stan bdb, zarówno pod względem technicznym jak i wizualnym !!!

Samochód bardzo zadbany,zawieszenie,silnik pracują idealnie ,środek auta bardzo dobrze utrzymany,tapicerka jak nowa w aucie nie palono papierosów !!!!!

Auto eksploatowane przez jednego właściciela !!!!!!!!!!!

MITSUBISHI z wyposażenia posiada m.in.:

-KLIMATYZACJĘ

-EL.SZYBY

-PODŁOKIETNIK

-WSPOMAGANIE KIEROWNICY

-SPRYSKIWACZE REFLEKTORÓW

-PODUSZKI POWIETRZNE

-RADIO CD

-CENTRALNY ZAMEK

-2 PILOTY

-2 KPL. KLUCZY

-ABS

-WSPOMAGANIE

-TYLNY SPOILER

-FELGI ALUMINIOWE

-KSIĄŻKA SERWISOWA

Zapraszam do obejrzenia samochodu i jazdę próbną, możliwość sprawdzenia na stacji diagnostycznej !!!

--> Możliwy KREDYT bez zaświadczeń o dochodach lub ZAMIANA na tańsze auto !!!

Ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego oraz opisu towaru ani zapewnienia w rozumieniu art. 4 Ustawy z dnia 27 lipca 2002 roku o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz art.66 § 1 k.c Sprzedający nie odpowiada za błędy lub nieaktualności w ogłoszeniu.

Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Auto - Komis "NICOLA" Skup Sprzedaż Zamiana RATY

Al. Wojska Polskiego (plac obok nr 13)
58-150 Strzegom
Tel:   
+48 - 795-693-370
+48 - 605-22-59-61
adres strony: http://komis-nicola.otomoto.pl/

Cena atrakcyjna, przebieg oczywiście traktuje z przymrużeniem oka. Bardziej by mnie interesowało jak np wygląda tapicerka pod dywanikami itp. Elementy, których raczej przez telefon nikt nie zdradzi, a żal by mi było na marne jechać 220km w jedną stronę.
Może ktoś zna jakiś rozsądny serwis na miejscu do sprawdzenia autka.

apikus 
Mitsumaniak

Auto: ASX
Wysłany: 09-04-2011, 21:02   

Witam,

Byłem zobaczyć ten egzemplarz ze Strzegomia.
Z tego co zobaczyłem to jest kilka rysek na lakierze, ale nic szczególnego. Komora silnika wyglada dobrze, ale może była czyszczona, bo jest czysto. Raczej nie miał żadnych przygód.
Z tego co bardzo źle wyglądało dla mnie (może użytkownicy powiedzą, że to norma) to:
Wytarta kierownica,
przetarta tapicerka na tylnej kanapie, raczej wymaga zrobiena nowej,
podłoga bagażnika połamana (deska) i jakby była wcześniej mokra, ale w bagażniku niw widać innych śladów,
opony letnie raczej do wymiany i są to Khumo, nie wiem jak bardzo zużywają się opony, ale dla mnie przy tym przebiegu drugi komplet opon nie powinien być zużyty, bo przecież miał zimówki,
korozja na mocowaniu fotela kierowcy.

Odpowiedz do tematu