|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Rozrząd Gdi gdzie oddać w dobre ręce. |
Autor |
Wiadomość |
Vikthor
Forumowicz
Auto: Carisma 01
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-05-2011, 23:43 Rozrząd Gdi gdzie oddać w dobre ręce.
|
|
|
Witam. Zastanawiam się gdzie w szczecinie mogę ze spokojem oddać carisme gdi do wymiany rozrządu, tak aby nie zdarli skóry, a zrobili to dobrze. Części zamawiam we własnym zakresie, chodzi mi tylko o robociznę no i jak ktoś ostatnio robił to jakie były stawki.
Uprzedzając innych forumowiczów, tak wiem że jest osobny temat o warsztatach, ale nie znalazłem tam konkretnie warsztatu który podejmie się gdi (chyba że coś pominąłem, jak tak to przepraszam) . W tym temacie prosiłbym o wypowiedź osoby które robiły rozrząd gdi, aby powiedziały gdzie i czy są zadowolone z usługi. |
|
|
|
 |
volve
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-05-2011, 09:57
|
|
|
http://forum.mitsumaniaki...t=48728&start=0
Trochę ponad rok temu robiłem rozrząd na Dubois 17 i robocizna tak jak pisałem tam w temacie to niecałe 400 zł. |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance
 |
|
|
|
 |
|
|