Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Outlander I 2.4 Mivec
Autor Wiadomość
Master808 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander
Kraj/Country: UK
  Wysłany: 06-08-2016, 22:46   Outlander I 2.4 Mivec

Witam wszystkich. Przyszła na mnie pora :) . Jestem szczęśliwym posiadaczem Outlandera CU5W z 2006 roku. Silnik 2.4 Mivec z automatyczną skrzynią biegów. Mieszkam w UK więc auto jest z kierownicą po prawej stronie. Moja przygoda rozpoczęła się od zakupu auta w lipcu 2014 roku. Auto miało przebieg 78.000 mil czyli około 124.000 km. Auto w 2011 roku zostało wyposażone w instalację LPG z butlą w kole zapasowym o pojemności 65L. Oczywiście regularnie wszystko serwisowane, wymienione amortyzatory przód/tył, tuleje wahaczy, hamulce, oleje w napędach, itd...

Zmiany:

Wszystkie głośniki, przewody i dodałem gwizdki z przodu, w bagażniku tuba aktywna ze wzmacniaczem.

Dodane radio DVD Pioneer z wysuwanym wyświetlaczem.

Maska oklejona folią 3D Carbon od 3M

Felgi zmienione na Inovit CTS 17" z oponami 225/45/17 XL.

Dolot sportowy Simota z filtrem stożkowym.

Plany:

Monitor w podsufitce lub dwa w zagłówkach.

Zmiana koloru felg na antracyt metalik.

Zastanawiałem się nad wymianą silnika na 2.0T ale nie wiem czy jest to wykonalne. Czy ktoś z was ma jakąś wiedzę na ten temat?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Odpowiedz do tematu