|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Outlander I 2.4 Mivec |
Autor |
Wiadomość |
Master808
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 06-08-2016, 22:46 Outlander I 2.4 Mivec
|
|
|
Witam wszystkich. Przyszła na mnie pora . Jestem szczęśliwym posiadaczem Outlandera CU5W z 2006 roku. Silnik 2.4 Mivec z automatyczną skrzynią biegów. Mieszkam w UK więc auto jest z kierownicą po prawej stronie. Moja przygoda rozpoczęła się od zakupu auta w lipcu 2014 roku. Auto miało przebieg 78.000 mil czyli około 124.000 km. Auto w 2011 roku zostało wyposażone w instalację LPG z butlą w kole zapasowym o pojemności 65L. Oczywiście regularnie wszystko serwisowane, wymienione amortyzatory przód/tył, tuleje wahaczy, hamulce, oleje w napędach, itd...
Zmiany:
Wszystkie głośniki, przewody i dodałem gwizdki z przodu, w bagażniku tuba aktywna ze wzmacniaczem.
Dodane radio DVD Pioneer z wysuwanym wyświetlaczem.
Maska oklejona folią 3D Carbon od 3M
Felgi zmienione na Inovit CTS 17" z oponami 225/45/17 XL.
Dolot sportowy Simota z filtrem stożkowym.
Plany:
Monitor w podsufitce lub dwa w zagłówkach.
Zmiana koloru felg na antracyt metalik.
Zastanawiałem się nad wymianą silnika na 2.0T ale nie wiem czy jest to wykonalne. Czy ktoś z was ma jakąś wiedzę na ten temat?
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
 |
|
|
|
 |
|
|